Gülücüğün adı Ayşegül öğretmen

Öğrencilerinin okula daha heyecanlı ve mutlu gelmesini istedi, çözümü gitarda buldu. Batman'daki Cumhuriyet İlkokulunda görev yapan Antalyalı Ayşegül öğretmen, öğrencilerine gitar hediye edilmesini istedi. Ayşegül öğretmenin isteğine, Antalya Muratpaşa Belediyesi kayıtsız kalmadı.

Abone ol

Ellerinde gitarlar yüzlerinde gülücük... Henüz gitar çalmayı bilmeseler de kendi kendilerine eğlenen 20 mutlu çocuk. Onlara bütün bu olanakları sağlayan da Ayşegül öğretmen.

Antalyalı Ayşegül Ünlü, Batman'ın Kozluk İlçesi'ne bağlı Cevizli Köyü'ndeki Cumhuriyet İlkokulu'nda sınıf öğretmeni. Köyde ve okulda farkındalık yaratmak, öğrenciler arasında olumlu motivasyon sağlamak için bir çok belediyeden öğrencileri için gitar talebinde bulundu.

Ayşegül öğretmen bir çok yerden olumsuz yanıt aldı. Ancak Antalya Muratpaşa Belediyesi, Ayşegül öğretmenin isteğini yerine getirdi. Belediye okula 20 gitar hediye etti.

Gitarlar 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerine dağıtıldı. Şimdi Ayşegül öğretmen de öğrenciler de mutlu.

ulusalkanal.com.tr

Türkiye'nin en soğuk ili Bolu: Eksi 30,4 derece Yurt Aç kalan yılkı atları şehre indi Yurt Önce karısını zehirleyip evini soydu sonra evli kiracısıyla kaçtı Yurt Suç makinesi Afyon’da yakalandı Yurt