Trabzonspor'un Kasımpaşa planı hazır

HAFTA sonunda Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Trabzonspor’un teknik direktörü Halilhodzic, rakibin bu sezon ve geçtiğimiz sezonki tüm maçlarını izledi.

Abone ol

HAFTA sonunda Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Trabzonspor’un teknik direktörü Halilhodzic, rakibin bu sezon ve geçtiğimiz sezonki tüm maçlarını izledi.

Spor Toto Süper Ligi’nde çıkış yakalamak isteyen Trabzonspor’da teknik direktör Vahid Halilhodzic, Kasımpaşa maçı öncesi oyuncularını motive etmek için yoğun çaba harcıyor. İstanbul Başakşehir maçında yaşanan hakem hatalarından sonra sinirlerine hakim olamayan kaptan Onur Recep Kıvrak ile özel olarak ilgilenen Boşnak teknik adam, tüm futbolculara moral verici bir konuşma yaptı. Halilhodzic’in, 'Herkes bu takımın bir parçası ve bu takımı sahiplenmeli. Eğer kendinizi buraya ait hisseder ve onun için mücadele ederseniz başarıyı yakalama ihtimalimiz çok daha güçlenir" diyerek oyuncuların aidiyet duygusunu artırmaya çalıştığı öğrenildi. Rakibin bu sezon ve geçtiğimiz sezon oynadığı tüm maçları izleyen Halilhodzic, yaptığı analizleri oyuncularına ezberletiyor.

HALİLHODZİC, YUMLU’YU BEKLİYOR

Yabancı kontenjanında yaşanan sıkıntı nedeniyle istediği 11’i şekillendiremeyen Halilhodzic, Özer Hurmacı ve Mustafa Yumlu’nun sakatlıklarının geçmesi için gün sayıyor. Özellikle Mustafa Yumlu’nun dönüşünün ardından savunmada rahat bir nefes alacak olan Boşnak teknik adamın, çift forvetli sisteme dönmek istediği öğrenildi. Bu arada sağ ayak tarak kemiğindeki kırığın iyileşmesi için yoğun çaba harcayan Mustafa Yumlu’nun 2 hafta sonra sahalara dönmesi bekleniyor.

CONSTANT VE WARİS TAKIMDAN AYRI KOŞU YAPTI

Trabzonspor, hafta sonu Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün 10.30’da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Aykut ve Mustafa Yumlu katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Constant, Özer, Bosingwa ve Waris koşu yaptı. Bu futbolculardan Waris ve Constant’ın Kasımpaşa maçında oynamalarına engel bir sakatlıklarının bulunmadığı öğrenildi.

Yunus Emre SEL/TRABZON,(DHA)

Ankara'da Passolig eylemi Spor Göztepe'de sakatlık şoku Spor Kaymakam'dan Akhisar Belediyespor'a moral ziyareti Spor Yanal'dan G.Saray'a yeşil ışık Spor