Daha güçlü Ulusal Kanal için gönüllüler görev alıyor

Ulusal Kanal'ın daha kaliteli yayın yapabilmesi için kolları sıvayan Ulusal gönüllüleri; İzmir Güzelbahçe'de düzenlenen kahvaltılı toplantıda biraraya geldi. Etkinlikte konuşan Ulusal Kanal Genel Müdür Yardımcısı Ömer Şahin "Pırıl pırıl bir ekran için frekans değişikliği yapılacağını" söyledi. Emekli Amiral Soner Polat ile Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş'da toplantıda birer konuşma yaptı.

Abone ol

Ulusal gönüllüleri buluşuyor, ailemiz gün geçtikçe büyüyor, Ulusal yeni yayın döneminde çok daha kaliteli bir ekran için dev adımlar atıyor.

İzmir Güzelbahçe'de kahvaltılı toplantıda biraraya gelen Ulusal gönüllüleri, frekans değişikliği haberini Ulusal Kanal Genel Müdür Yardımcısı Ömer Şahin'den aldı. Şahin yeni dönemde pırıl pırıl bir ekranla Ulusal Kanal'ın hizmet vereceğini duyurdu.

Kahvaltıda konuşan Emekli Amiral Soner Polat, ilgiyle dinlendi. Polat, Ulusal Kanal'ın karanlıkları aydınlattığını söyledi.

Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş da gönüllü buluşmasında konuştu. Karataş FETÖ'cü darbe girişimini değerlendirdi.

Kahvaltı da çok sayıda yurttaş Ulusal Kanal ailesine güç vermek için gönüllü oldu.

Haber: Belma Yücel

Kamera: Akın Kara

ulusalkanal.com.tr

Can Dündar’ın eşine yurt dışı şoku Medya Ulusal Kanal 05-11 Eylül yayın akışı Medya Nihat Genç, Aydınlık Gazetesi'nde Medya Uyardığı sürücü gazeteciyi darp etti Medya