Sahtecilik bir kez daha tescillendi

Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik kumpaslardan biri olan Kafes Eylem Planı'nda yapılan bir sahtecilik daha tescillendi. Bilirkişi incelemesinde emekli Binbaşı Levent Bektaş'ait olduğu iddia edilen imzanın tıpkı basım yani kopyalanmış olduğu tespit edildi.

Abone ol

Kumpas davalarına dayanak olarak gösterilen Kafes Eylem Planı belgelerinde yapılan sahteciliklerinden biri daha gözler önünde serildi.

Davada yargılanan emekli Binbaşı Levent Bektaş'a ait olduğu ileri sürülen belgelerdeki imzaların tıpkı basım yani kopyalama olduğu tespit edildi.

Sahtecilik İstanbul Savcılığı'nın "Ek-a görev bölümü" ile "Ek-b psikolojik harekat kampanya kontrol formu belgelerinde yer alan ve Levent Bektaş'a ait olduğu belirtilen imzaların tespiti için yaptığı bilirkişi talebi ile ortaya çıktı.

Emekli Binbaşı Bektaş'ın imzası ve belgeler üzerindeki imzalar karşılaştırıldı. Bilirkişi Profesör Doktor Salih Cengiz raporunda, imzaların "tıpkı basım" olduğunu belirtti.

Soruştuma dosyasına da giren bu raporun bir örneğini alan Levent Bektaş'ın avukatı Hüseyin Ersöz, Poyrazköy Davası'nın görüldüğü Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunarak Bektaş'ın beraatını talep etti.

Muğla'da teröre karşı birlik Gündem Gerçek suçlular yargılanacak! Gündem Vatan Partisi Lideri Perinçek TSK'yı kutladı Gündem Pekünlü tahliye oluyor Gündem