Antalya’da vaka artış oranı yüzde 100

Turizmin başkenti Antalya'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde yurttaşlar tedbirlere uyarak günü değerlendirdi.

Abone ol

Yağmura rağmen kimi alışveriş, kimi de sahil boyunca yürüyüş yaptı. Turizmin başkenti Antalya'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde yurttaşlar, salgın tedbirleriyle günü değerlendirdi.

Kentte sağanak etkili oldu. Önce ileri yaş yurttaşlarımız sokağa çıktı. Salgın tedbirlerine uyuldu. Alışverişlerini yapıp, belirlenen saatin öncesinde de evlerinin yolunu tuttular.

Kimi yurttaşlar da Konyaaltı Sahili'nde, yağmur eşliğinde yürüyüş yaptı. Maskeleriyle tertemiz deniz havasını bol bol soludular.

Daha sonra da 20 yaş altı yurttaşlar sokağa çıktı. Kalabalık görmeye alıştığımız, Cumhuriyet Meydanı boş kaldı. Vatandaşların ilgi gösterdiği Meydandaki Tophane Çay Bahçesinde ve Konyaaltı ile Lara plajlarındaki tesislerde hizmet geçici süreyle durduruldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kentte vaka artışının yüzde 100, yoğun bakım doluluk oranının ise yüzde 71 olduğunu açıkladı. Yurttaşlar da herkesi salgın tedbirlerine uymaya çağırdı.

Kahvecilerin umudu devlet desteği Yurt İzmir'de zeytin meyvesi dalında kurumaya başladı Yurt İzmir yine sallandı: Ege açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem Yurt Pazar tezgahlarında son durum Yurt