Omuz omuza, yürek yüreğe

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde asker ve polisin omuz omuza yürüttüğü operasyonlar aralıksız sürüyor. İlçede PKK'lıların açtığı dev hendekler kapatıldı, binlarda el yapımı patlayıcı araması yapıldı.

Abone ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 13 Mart'ta başlayan operasyonlar asker ve polis ortaklığında yürütülüyor.

Askerimiz ve polisimizin omuz omuza verdiği mücadelede büyük adımlar atıldı. Birçok mahalle ve sokak el yapımı patlayıcılardan temizlendi. Evlerdeki tuzaklar yok edildi.

Güvenlik kaynaklarının paylaştığı fotoğrfalarda asker ve polis sürekli istişara halinde... Ellerindeki haritalarla operasyon planlaması yapıyorlar.

Vatandaşın can güvenliği için evlerde arama yapılırken, çevredeki askerlerde silah arkadaşlarını korumak için eli tetikte bekliyor. Binalara giren güvenlik güçleri titizlikle arama yapıyor.

Tankların bile içine düşeceği büyüklükteki hedekler, onlarca kamyon hafriyat ve toprakla kapatıldı.

Asker ve polis binalarda arama-tarama faaliyelerini aralıksız sürdürüyor.

Kandil'in ve uyuşturu baronlarının para kaynağını sağladığı Yüksekova'da örgüte ağır darbe vuruldu. Geçen hafta öldürülen PKK'nın Yüksekova sorumlusu Emel Güçlü'nün başına 300 bin TL ödül konulmuştu.

ulusalkanal.com.tr

"Kiralık işçilik" ve "esnek çalışma" tasarıları Genel Kurul'a gelecek Gündem Erdoğan'dan 'kalp krizi' açıklaması Gündem Erdoğan'dan 'kalp krizi' açıklaması Gündem Ankara'da Amerikalılar ile sır görüşme Gündem