Sağlık Fahrettin Bakanı Koca: ''15 kişide mutasyonlu virüs tespit edildi''

Sağlık Bakanı Koca, ''İngiltere kaynaklı mutasyon sebebiyle yapılan incelemelerde bu ülkeden yurda giriş yapan 15 kişide mutasyonlu virüs tespit edilmiş ve kontrol altına alınmıştır. İngiltere’den yurda girişler geçici olarak tamamen durdurulmuştur'' açıklamasında bulundu.

Abone ol

Sağlık BakanıFahrettin Koca, "İngiltere kaynaklı mutasyon sebebiyle yapılan incelemelerde bu ülkeden yurda giriş yapan 15 kişide mutasyonlu virüs tespit edilmiştir." açıklamasında bulundu.

Bakan Koca açıklamasında İngiltere'den yurda girişlerin tamamen durdurulduğunu da belirtti: "İzolasyonları devam eden kişilerin temas çevreleri de karantinaya alınmış, yaygın temas taraması yapılmış ve kontrol altına alınmıştır. İngiltere'den yurda girişler geçici olarak, tamamen durdurulmuştur."

Su borcu yüzünden evi satıldı Gündem Türkiye'nin 1 Ocak Kovid-19 bilançosu: 212 vefat, 12 bin 203 yeni vaka Gündem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık emekçilerinin yeni yılını kutladı Gündem Türkiye ile Çin arasında yapılan anlaşmada yeni ayrıntılar Gündem