Esenyurt'ta cinayet

İstanbul Esenyurt'ta enişte ile kayınbiraderler arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, Mustafa İ. (28) eşi ile tartışma yaşadı ve ardından eşi, kardeşleri Bayram T. (31) ve Erol T. 'yi (37) arayarak kocasının kendisine şiddet uyguladığını söyledi.

Bayram T. ve Erol T. eniştesi Mustafa İ. ile buluşmak istedi. Fatih Mahallesi'ndeki buluşmaya Mustafa İ. arkadaşı Aydin Demir ile (24) gitti.

Grup arasından çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Bayram T. ve Erol T. bıçakla enişteleri Mustafa İ.'ye saldırdı. Saldırıda Mustafa İ. kolundan yaralanırken, arkadaşı Aydin Demir göğsünden yaralandı.

Esenyurt Devlet Hastanesine kaldırılan Aydin Demir, müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Şüpheli iki kardeş Bayram T. ve Erol T. olay yerinden kaçarken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

Şüpheliler, polis ekiplerinin belirlenen adrese düzenlediği baskınla yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. AA

Kırıkkale'de trafik kazaları: 5 yaralı Yurt Kırıkkale'de trafik kazaları: 5 yaralı Yurt Kayseri'de bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 yaralı Yurt Kayseri'de bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 yaralı Yurt