Antalya’da normal eğitime geçiş için çalışmalar başladı

Antalya’da ikili eğitim yapan okullarda normal eğitime geçiş için çalışmalar başladı. Eğitimciler ve velilerden de tepki gecikmedi. Yaşanan sıkıntılara yeni sorunların ekleneceğini savunan eğitimci ve veliler, uygulama için önce yeni okul ve dersliklerin yapılması gerektiği görüşünde.

Abone ol

Sabahçı, öğlenci ayrımı kalkıyor, tüm okullarda eğitim tekli yani normal eğitime dönüşüyor. Antalya’da çalışmalar başladı veliler değişiklik karşısında kaygılı.

Sınıf mevcudunun artması sınıf içinde yaşanacak fiziksel ve psikolojik sorunları da beraberinde getirecek. Yemek salonları, uygulamalı derslikler ve hijyen başlıca sorunlar olarak ortaya çıkacak. Öğretmenler de norm fazlası durumuna düşecek.

Eğitim-İş’e göre uygulama doğru ama bunun için ön şartlar var.

Eğitim’deki sorunlara yenilerinin ekleneceğini belirten Eğitim-İş Şube Başkanı Fatin Iltar, uygulamanın başka hedefleri olduğu görüşünde.

Tüm Öğrenci Velileri İşbirliği Derneği, velilerin taleplerini açıkladı.

HABER- MESUT TÖRÜN-KAMERA: DEVRİM DÖNMEZ KOÇAK

ulusalkanal.com.tr

Nakil için umutlu Sağlık KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin altıncı dava yarın Sağlık Resmi Gazete'de yayımlandı! Sigara için kritik düzenleme Sağlık Yavuz Dizdar: 'Piliç diyerek civcivleri yediriyorlar' Sağlık