Angelina Jolie’den bitirme sinyali

Abone ol

BBC Radio Five’ye demeç veren Amerikan oyuncu Angelina Jolie, kariyerini sonlandırma konusunda yine planları olduğunu açıkladı. Mısır kraliçesi Kleopatra’yı anlatan filminde oynadığı rolün son rolü olabileceğini ima etti.

Karmaşık bir karakter olan Kleopatra’yı oynamanın çok zor olduğunu ve karakteri “doğru” canlandırmak için büyük çaba gerekeceğini ifade eden Jolie, “kendini tamamen adaman gerektiği ve olumlu anlamda, bununla bitirmen gerektiği bir durum olduğunu hissediyorsun. Böyle bir rolden sonra ne yapabilirsin ki?” dedi.

Filmin senaryosu Stacy Stiff’in “Kleopatra: hayatı” kitabından uyarlanacak. Joli’nin açıklamasına göre, uyumlandırma çalışmalarını Eric Roth yürütecek. Filmin rejisörü henüz belli değil. Joli, projeye Ang Lee, James Cameron ve David Fincher’in de ilgi gösterdiğini ifade etti.

Angelina Jolie, rejisörlük ve insani yardım çalışmalarına (oyuncu 2000 yılından beri BM’le çalışıyor) odaklanma niyetiyle oyunculuk kariyerine son vermeyi planladığı konusunda defalarca açıklama yapmıştı. Joli halen başrol oynadığı Maleficent filminin tanıtım turnesine devam ediyor.

ulusalkanal.com.tr

Kaçtı sanılan Deniz Seki bakın neredeymiş? Yaşam BKM oyuncusuna silahlı saldırı Yaşam ''Kenan Işık'ın işi zormuş'' Yaşam Orhan Gencebay'a ''Kızıl Elma'' ödülü Yaşam