Köşk'ten yalanlama

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Lokomotifte sorun olursa değiştirilir" sözünü yalanladı. Konuyla ilgili Köşk'ten yapılan açıklamada konuşma sırasında "Türkiye'ye güvenin" mesajı verildiği iddia edildi.

Abone ol

CumhurbaşkanıAbdullah Gül, yabancı sermaye temsilcilerine söylediği "Lokomotifte sorun olursa değiştirilir" sözlerini yalanlandı.

Konuyla ilgili Köşk'ten açıklama yapıldı.. Açıklamada Gül'ün o konuşmada "Türkiye'ye güvenin" mesajı verdiği öne sürüldü.

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, "Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Lokomotifte sorun olursa, lokomotif değiştirilir' şeklinde bir ifadesi kesinlikle olmamıştır" açıklamasını yaptı.

Sever, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili herhangi bir kaygıya ve tereddüde gerek olmadığını, köklü hukuki ve demokratik reformlar yapıldığını ve yapılmaya da devam edildiğini vurgulayarak, Türkiye'nin geleceğinin parlak olduğunu belirtmiştir" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Tatlıcının kitap tutkusu Yurt Kivi hasadı başladı Yurt Gümüşpınar Köyü'nde yurttaşlar zor durumda Yurt Soyguncu halk otobüsü ile kaçtı Yurt