TSK: 5 terörist yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre ilçesinde tamamen kontrolün sağlandığını açıkladı. Devam eden operasyonlarda ise 5 PKK'lı yakalandı. Etkisiz hale getirilen terörist saysı toplam 654 oldu.

Abone ol

Mehmetçik, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki kontrol tamamen sağlandı. Bu açıklama Genelkurmay Başkanlığı'ndan geldi.

Devam eden operasyonlarda 5 PKK’lı terörist yakalandı. Yapılan aramalarda ise 7 ayrı binada daha önceden öldürüldüğü değerlendirilen 30 PKK’lı teröristin cesedine ulaşıldı.

Etkisiz hale getiriken PKK'lı sayısı 654 oldu. İlçede evlere gizlenen çok sayıda silah ve mühimmat da bulundu.

Güvenliğin sağlandığı ilçede artık halk rahatça yaşayabilecek. Cizreli çocuklar mehmetçiklerle özgürçe sohbet edebilecek.

Öz yönetim planı hendeğe gömülen PKK, halkın barikat kurmasını ve hedek kazmasını istiyor ancak kimse bu çağrılara kulak asmıyor.

Öte yandan PKK'ya yönelik operasyonlar Hakkari kırsalında da devam ediyor. Bahar için hazırlık yapmaya çalışan PKK'lılara Türk Ordusu göz açtırmıyor. Çukurca bölgesine yeniden üslenmeye çalışan PKK'lılara yönelik hava harekatı düzenlendi. Harekatın sonucunda 6 terörist öldürüldü.

ulusalkanal.com.tr

Orgeneral Abidin Ünal'dan Suriye sınırında HAWK Bataryası'na ziyaret! Gündem Bomba yüklü araç patladı Gündem Çukurca'da HDP ve DBP eş başkanlarına gözaltı Gündem Erdoğan, ABD destekli darbeden nasıl kurtulur? Gündem