Fenerbahçe kritik sürece giriyor

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı derbide yenerek liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, sezonun en kritik maç virajlarından birine giriyor.

Abone ol

14 günlük süreçte 5 maça çıkacak olan Sarı-Lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira, bu virajı hasarsız dönmek için adeta seferlerlik ilan etti.

Haftasonunda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ndeki ilk Braga sınavının ardından ligde Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY İLE ARENA'DA OYNAYACAK

Kayserispor maçı sonrasında Braga ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, 5. maçını ise ezeli rakibi Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da oynayacak.

Bu sürecin Avrupa'daki kaderi ve Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında belirleyeceği olacağını oyuncularına anlatan Portekizli teknik adam, öğrencilerinden kendi sağlıklarına iyi bakmasını ve antrenmanların ardından kalan zamanlarda iyi dinlenmelerini istedi.

Vitor Pereira, bu zorlu maratonda kadroda yaşanacak revizyonlar nedeniyle de tüm oyuncluranın hazır olmasını hedefliyor. Sağlık heyetiyle bir araya gelen Portekizli teknik adam, Markovic ve Ba'nın bir an önce takıma dönmesini istedi. /Lig TV

Spor medyasının gündemine hangi isimler damga vurdu? Spor Sabri'den Galatasaray'a kötü haber Spor Trabzonspor değer kaybetti Spor Süper Lig'de 24. hafta hakemleri açıklandı Spor