Doğu Perinçek'ten Putin'e mektup

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e tebrik mektubu gönderdi

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek, 18 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen başkanlık seçimi ile yeniden Rusya Devlet Başkanı seçilmesinin ardından Vladimir Putin'e bir tebrik mektubu gönderdi.

Mektup şu şekilde:

"Ankara, 19 Mart 2018

Ekselansları, Sayın Vladimir Putin,

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı

Sizi yeniden Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı'na seçilmenizden dolayı kutluyorum.

Büyük Rus Milleti bu seçimle Rusya’nın sergilediği bağımsız, onurlu duruşunun arkasında olduğunu ifade etmiştir. Rus Milleti, Atlantik Güçleri’ne büyük bir ders vermiş, insanlığın geleceğinin yükselen Avrasya’da olduğunu teyit etmiştir.

Yeniden seçilmeniz, kuşkusuz dost Türk ve Rus halkının refahını, Avrasya ve dünyanın güvenliğini ve istikrarını artıracak, küresel emperyalizme karşı çok kutuplu bir dünyanın gelişmesinde büyük hizmetlerde bulunacaktır.

Vatan Partisi olarak, Türkiye ile Rusya arasındaki dostluğun, ABD emperyalizminin bölgemizdeki planlarına ve piyonlarına karşı stratejik ortaklık ve silah arkadaşlığı düzeyine erişmesi sorumluluğunu taşıyoruz.

Vatan Partisi, devrimci kökenden beslenen Rusya- Türkiye dostluğunun gelişmesine umutla ve güvenle bakmaktadır.

Sayın Başkan,

Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı görevinizde yeni başarılar diliyor, selam ve saygılarımızı iletiyoruz."

ulusal.com.tr

173 hileli ürün açıklandı: Et, süt ürünleri, yağ, çikolata, enerji içeceği... Gündem Şerife Şimşek ağrıyla hastaneye gitti hayatının şokunu yaşadı Gündem Havadaki 'toz etkisi' pazar gününe kadar sürecek Gündem 1995'teki Çelik Harekatı'nın komutanı Hasan Kundakçı: PKK'nın tepesindeyiz Gündem