Muğla'da korkunç kaza: Kamyonun altına saplandı

Muğla’da meydana gelen trafik kazasında, kamyonun altına arkadan saplanan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Abone ol

Kaza, dün gece merkez ilçesi Menteşe’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 33 yaşındaki Üzeyir Serçe, 35 HS 582 plakalı otomobiliyle Menteşe’den Gökova’daki evine gitmek için yola çıktı. Serçe’nin kullandığı otomobil, Kötekli mahallesindeki Tıp Fakültesi önünde Ali Yalçınkaya’nın kullandığı 48 LT 951 plakalı kamyona arkadan çarptı. Serçe, kamyona adeta saplanan aracın içinde sıkıştı. Kazayı görerek Serçe’yi sıkıştığı yerden çıkarmaya çalışan hastane inşaatında çalışan işçiler, bir yandan da itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ve AKS ekipleri, otomobili kamyonun altından güçlükle çıkarırken, sağlık ekipleri sıkıştığı yerden çıkarılan Serçe’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Gökova’da mahallesinde oto elektrikçiliği yapan evli ve iki çocuk babası Serçe’nin cesedi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, kamyon sürücüsü Yalçınkaya gözaltına alındı.

Aykut Kurt/Muğla

ulusalkanal.com.tr

E-5'te feci kaza! Trafik felç Yurt 6 yaşındaki Enes'ten kahreden haber! Yurt İstanbullular dikkat! Bu ilçelere elektrik verilmeyecek Yurt Yağ fabrikasında yangın Yurt