Sağlık çalışanlarının çocuklarından mesaj var

Yeni tip koronavirüsle kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarının çocuklarından mesaj var. Sağlık Bakanlığı yayınladığı videoda çocuklar, anne ve babalarına kavuşmak için vatandaşlara “Evde Kalın” çağrısı yaptı. Çocuklar, kahraman anne ve babalarına özlemlerini de dile getirdi.

Abone ol

Sağlık çalışanlarının çocuklarından anlamlı mesaj geldi.

Sağlık çalışanları Kovid-19’a karşı yoğun bir mücadele veriyor. Olası bir bulaşı önlemek amacıyla evlerine gitmiyorlar. Ailelerini uzun süredir göremiyorlar. Bu mücadelenin en büyük şahitlerinden birisi de sağlık çalışanlarının çocukları. Çocuklar, Sağlık Bakanlığı’nın sosyal medyadan yayınladığı videoda anne ve babalarına olan duygu dolu mesajlarını dile getirdi.

Anne ve babalarına kavuşmak için vatandaşlara “Evde Kalın” çağrısı yapan çocuklar anne ve babalarına olan özlemlerini de anlattı.

Çocuklar, ayrıca sağlık çalışanı olan anne ve babalarını kahraman olarak gördüğünü belirtti.

HABER:BUSE GENÇTÜRK

ulusal.com.tr

BOREL'in tanıtım toplantısı yapıldı Sağlık Sağlık Bakanı Koca'nın bahsettiği filyasyon nedir, koronavirüs mücadelesinde fiyasyonun önemi Sağlık O karar Resmi Gazete’de yayımlandı Sağlık Meslektaşlarını iyileştirmenin sevincini yaşadılar Sağlık