Antalya'da 2 ücretsiz halk plajı açıldı

Antalya'da turizm bölgelerinde 5 yıldızlı tesis hizmetinin sunulacağı 2 ücretsiz halk plajı açıldı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, plajların bugün itibarıyla vatandaşların kullanımına sunulduğunu söyledi.

Abone ol

Antalya'da 2 ücretsiz halk plajı hizmete girdi. Açılışa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, katıldı.

Alpaslan, Kadriye'de 90 bin, Belek'te 60 bin metrekarelik alanda oluşturulan plajların bugün itibarıyla hzimete sunulduğunu belirtti. Yerli ve yabancı tüm misafirlerin tesisi için ücretsiz kullanılabilecek.

Alpaslan, vatandaşların daha uygun fiyatlarla yiyecek ve içecek hizmetlerinden faydalanabileceğini söyledi.

Geçen yıl Bodrum ve Çeşme'de ücretsiz halk plajı açılışı yaptıklarını anlatan Alpaslan, 'turizmin başkenti' Antalya'da da turizm açısından önemli iki bölgenin halk plajına kavuştuğunu belirtti.

Belek Halk Plajının içerisinde, bin kişilik ve 300 araç kapasiteli otopark, restoran, çok amaçlı spor sahaları, yöresel ürünler halk pazarı bulunuyor.

Üç bin kişilik Kadriye Halk Plajı'nda ise 50 araç kapasiteli otopark, kültür ve sanat aktivitele yerleri, kafe, restoran, pastane, spor ve etkinlik alanları, yöresel ürünler halk pazarı yer alıyor.

İki halk plajında da Kovid-19 tedbirleri kapsamında kısıtlı şenzlog hizmeti verilecek.

ulusal.com.tr

Yozgat'ta cenaze nakil aracının çarptığı kadın öldü Yurt Burdur'da bir mahalle karantinaya alındı Yurt Suç örgütü elebaşı Antalya'da uğradığı silahlı saldırıda öldü Yurt Meteorolojiden sağanak uyarısı Yurt