Gül, Davutoğlu'nu bir kez daha yalanladı

"Fethullah Gülen'i ziyaret tartışması ile ilgili 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ikinci kez açıklama yaptı. Gül, Başbakan Davutoğlu'na önce "benim de zihnim berrak" dedi ardından da "tartışmayı kapat" mesajı verdi. Abdullah Gül, Gazetecilerin gün içindeki ısrarlı sorularını, "Kapandı o iş" sözleriyle yanıtladı

Abone ol

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Fethullah Gülen'i ziyaret tartışması ile ilgili bir kez daha yalanlama yaptı. Ardından Davutoğlu'na "tartışmayı kapat" mesajı verdi.

Başbakan Davutoğlu'nun "2013'te Gülen'i, Erdoğan ve Gül'ün bilgisi dahilinde ziyaret ettim" iddiasıyla başlayan tartışma, karşılıklı yalanlamalarla devam ediyor.

Gül, gazeteci Fehmi Koru'ya konuştu. Davutoğlu'nun "Zihnim berrak" sözlerine, "Benim de zihnim berrak" diyerek yanıt verdi. Ziyaretten rahatsızlık duyduğunu aktardı.

"BENİM DE ZİHNİM BERRAK"

Benim de zihnim berrak; ayrıca konu hakkında önceden haberdar edilmediğim için, öğrendiğimde duyduğum ve etrafımla da paylaştığım rahatsızlık yüzünden de unutmam mümkün değil.

NewYork'tan bir hafta önce döndüğünü belirten Gül, ziyaretten ise Cumhurbaşkanlığında geçici olarak görevlendirilen bir kişi tarafından bilgilendirildiğini açıkladı.

Fehmi Koru'nun anlatımına göre, Gül Pensilvanya'ya gitmesini gereksiz buldu ve çok Davutoğlu’na kızdı. Hatta bu kızgınlığını görüştüğü bazı siyasilerle de paylaştı. Fehmi Koru, "Abdullah Gül’ün ısrarla hiç ilgisi olmadığı irtibatlar içerisine çekilmeye çalışıldığını" vurguladı.

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamaları gün içinde de tartışıldı.

Gazetecilerin Abdullah Gül'e ısrarla soruları üzeine Gül, "Kapandı o iş" dedi. Gül'ün bu sözü Davutoğlu'na "yanıt verme mesajı" olarak yorumlandı.

ulusalkanal.com.tr

F tipi dinleme yöntemleri deşifre oldu! Gündem Dersimiz İslamcılık... Gündem 1 Mayıs'ta tutuklu sayısı 19'a çıktı Gündem ''Hakimler dosyaları incelemeden karar verdi'' Gündem