Davutoğlu: Hesabını soracağız

HSYK seçimleri yaklaştı. Siyasi çevreler dikkatlerini yargı sistemini derinden etkileyecek seçimlere yöneltti. Başbakan Davutoğlu yargı mensuplarına seslendi, "12 Ekim’de öyle bir HSYK gelecek ki bunlara biz hesabını soracağız" dedi. Hakim ve savcılara bir çağrı da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, "Siyasi rüşvete teslim olmayın" dedi.

Abone ol

HSYK seçimleri yaklaştı, seçimlere yönelik açıklamalar hız kazandı. Hem hükümetten hem de ana muhalefetten hakim ve savcılara çağrı geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yargı mensuplarına sesleniyorum; HSYK seçimleri sizin seçiminiz siz karar vereceksiniz. Şimdi yığınakları merak etmeyin. 12 Ekim’de öyle bir HSYK gelecek ki bunlara biz hesabını soracağız." dedi.

Olağanüstü Kurultay sonrası ilk Parti Meclisi toplantısına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise 12 Ekim'de oy kullanacak hakim ve savcılara "Siyasi rüşvete teslim olmayın" diye seslendi.

ulusalkanal.com.tr

Vardiya Bizde Üyeleri: Çarşı grubunun yanındayız Gündem F-Tipi'nin HSYK köstebeği ortaya çıktı Gündem İlk toplantısını yaptı Gündem "Çocuklarımızı bize geri versinler" Gündem