Davutoğlu'ndan Dilek Doğan açıklaması

İstanbul Sarıyer'deki polis operasyonu sırasında yaralanan Dilek Doğan hayatını kaybetti. Numan Kurtulmuş'un konu ile ilgili açıklamasının ardından Davutoğlu'ndan da bir açıklama geldi.

Abone ol

Sarıyer'deki polis operasyonu sırasında yaralanan Dilek Doğan hayatını kaybetti.

İstanbul Sarıyer'deki DHKP-C operasyonunda evinde arama yapılırken vurulan Dilek Doğan tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Davutoğlu İstanbul Üsküdar'da öğrencilerle buluşmasında Dilek Doğan ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Davutoğlu, hayatını kaybeden Doğan hakkında, "Bu genç kızımızla ilgili gerekli diğer olaylar gibi araştırmalar yapılıyor. Özen gösterilerek bazı emniyet tedbirleri alınıyor ama olaki herhangi yanlış bir uygulama varsa peşi bırakılmaz gereği yapılır" dedi.

NUMAN KURTULMUŞ NE DEMİŞTİ

Numan Kurtulmuş, Dilek Doğan'ın hayatını kaybetmesine dair soruya şu cevabı vermişti:

"Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Öncelikle arkadaşlarına ve ailesine başsağlığı diliyorum. Şundan milletimiz emin olsun; Bakın Şırnak'taki görüntüler... Bir terörist cenazesinin polis aracının arkasına bağlanarak çekilmesi. İlk gün söyledik herkes rahat olsun, arkasında kim varsa sorumlu kimse ortaya çıkar. Terörle mücadele sırasında aynı zamanda vatandaşların da can güvenliğini sağlamak mecburiyetindeyiz. İlk önceki olayda nasıl ki 3 emniyet mensubu soruşturma sonucunda açığa alındıysa soruşturma sonucunda bir kusur varsa hele hele bir kasıt varsa gerekli cezalar verilir, hiç kimse de bundan endişe etmesin."

ulusalkanal.com.tr

CHP ve HDP kol kola: Savaşa karşı bir araya geleceğiz Gündem Tahir Elçi'ye 7,5 yıla kadar hapis istemi Gündem Erdoğan'dan PKK/PYD mesajı Gündem AKP'den Bülent Arınç'a sert tepki Gündem