İşte çelişkili ifadenin sırrı!

Başbakan'ın darp ettiği Taner Kurucan'ın neden çelişkili ifadeler verdiği ortaya çıktı. Kurucan, "AKP'liler 'ailen için damga olur' diyerek aba altından sopa gösterdiler" diye konuştu. Kurucan ilk açıklamasındaki gibi "Tokatı Başbakan vurdu" dedi.

Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Soma'da darp ettiği Taner Kurucan yeni açıklamalar yaptı.

Taner Kurucan önce Başbakan tarafından darp edildiğini açıkladı. Kısa bir süre sonra da Başbakanın kendisini koruma amaçlı elini uzattığını söyledi.

Taner Kurucan Sözcü Yazarı Saygı Öztürk'e konuştu. Kurucan ilk açıklamasındaki gibi "İlk tokatı Başbakan vurdu" dedi.

Kurucan daha önce anlatmadığı şeyleri de anlattı; olay sonrası yanına gelen AKP'liler 'ailen için damga olur" dediğiini de açıkladı.

Açıkçası meydana gelen olaydan sonra korktum. Geleceğinizi, ailenizi, kardeşlerinizi düşünmek zorundasınız. Onların başına bir şey gelmesini istemiyorsunuz. Açıkçası kendimi onlar için feda ettim.

Manisa’da AKP’li bazı kişiler, bana ‘Başbakan malzeme yapılmak isteniyor, Türkiye zor günler geçiriyor. Bu konuda en azından sizin, ailenizin geleceği etkilenmemeli. Bu olay sizin için damga olur’ deyip aba altından sopa gösterdiler.

Saygı Öztürk, “Bu konuşmalarımızı da yarın ‘hayır böyle bir şey demedim’ diye değiştirir misin?” sorusuna da yanıt istedi. Kurucan, Hayır yanıtını vererek; "Şunu da söylüyorum: İlk tokadı Başbakan’dan yedim. Ardından korumaların tekmeleri, yumrukları geldi " dedi.

ulusalkanal.com.tr

Soma'daki gözaltılar için soru önergesi Gündem Bahçeli'nin çatı aday ziyaretleri devam ediyor Gündem CHP grubunda Soma matemi Gündem Eski MHP'li başkan yanarak yaşamını yitirdi Gündem