Bomba Markus'un ağzında! Savaşçı 91. son bölüm özet... Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Her pazar FOX TV'de seyircisi ile buluşan Savaşçı dizisinde dün duygusal anlar yaşandı. Dizide Kutalmış Paşa ve Seyfi vuruldu. Savaşçı 91. bölüm özeti... Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Savaşçı dizisinin yayınlanan son bölümünde; Kağan ve Haydar aileleriyle pikniğe gidip keyifli anlar yaşar. Albay Kopuz, Pia'yı hatırlar ve onu unutamadığını fark eder. Bu sırada da İlyas'ın akşı herkesin dilindedir.Markus ise hain planlarını işlemeye koymuştur. Kutalmış Paşa'nın evine hain bir tuzak kurulur. Kutalmış Paşa vurulur...Diğer taraftan Velid'de, Seyfi'yi vurur.

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 93 bölümde; Markus sonunda esir düşer. Kağan Yüzbaşı, Markus'un ağzına bir bomba koyar ve pimi çeker.

SAVAŞÇI 92. BÖLÜM FRAGMAN

ulusal.com.tr

Ali, Ferman'ı kurtarabilecek mi? Mucize Doktor 20. bölümde neler oldu? Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Boşanmaktan vazgeçiyorlar! Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm izle... Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Medya Melek çocuklarını alabilecek mi? Benim Adım Melek 18. bölüm izle... Benim Adım Melek 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Sibel ile Ramo evleniyor... Ramo 3. bölüm izle... Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya