İdlib şehitleri uğurlandı

İdlib'deki saldırıda şehit olan askerlerimiz Hatay'dan memleketlerine uğurlandı. Törene, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar da katıldı. Şehitler memleketlerinde toprağa verildi.

Abone ol

Şehit Uzman Çavuşlar Uğur Katran ve Gökhan Orhan ile Piyade Uzman Çavuşlar Halil Demir ve Şükrü Özler. İdlib'de şehit olan askerler memleketlerine uğurlandı.

Şehitler için tören Hatay Havaalanı'nda yapıldı. Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar da oradaydı.

Şehit Onur Şükrü Özler'in Türk bayrağına sarılı tabutu Gaziantep'e götürüldü. Şehit memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

Özler için Gaziantep merkezdeki Bahaeddin Nakıboğlu Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Törene Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de katıldı. Şehidin naaşı asri mezarlıktaki şehitliğe defnedildi.

31 yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Halil Demir'in naaşı ise İstanbul'a sevk edildi. Cenazesi Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan alınan Şehit Uzman Çavuş için, Tuzla İçmeler Mahallesi'ndeki ailesinin evinin önünde helallik alındı.

Demir'in naaşı, okunan duaların ardından defnedileceği Sakarya Pamukova'ya gönderildi.

İdlib'de, şehit olan Uzman Çavuş Uğur Katran için memleketi Mersin'in Gülnar ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Şehit Uzman Çavuş Gökhan Orhan'ın naaşı da Afyonkarahisar'da toprağa verildi.

ulusal.com.tr

ABD'den İdlib açıklaması Gündem Dr. Zöhre Han Muhammedi: Rusya ve İran Astana'ya bağlı kalacak Gündem Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT'lilerden kenetlenme çağrısı Gündem HDP önünde eylem yapan bir aile daha evladına kavuştu Gündem