Alparslan Çelik'e tahliye

Düşürülen Rus uçağının paraşütle atlayan pilotunu öldürdüğünü söyleyen Alpaslan Çelik "harp silahı bulundurmak" suçundan tahliye edildi. Çelik hakkındaki "Rus pilotu öldürmek" suçundan yeniden başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Abone ol

Düşürülen Rus savaş uçağının paraşütle atlayan pilotunu öldürdüğünü söyleyen Alpaslan Çelik tahliye edildi.

Tutuklanan Alpaslan Çelik hakkında "harp silahı bulundurmak" suçundan dava açılmıştı.

17 sanık hakkında “ateşli silahlar kanununa muhalefet” ve “harp silahı bulundurmak” suçlamasıyla ve 3 aydan 9 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

Mahkeme ara kararında Alparslan Çelik'in de aralarında bulunduğu 7 tutuklu sanığı tahliye etti. 7 kişi hakkında "yurtdışı çıkış yasağı" getirildi.

Çelik hakkındaki "Rus pilotu öldürmek" suçundan yeniden başlatılan soruşturma ise sürüyor. İzmir Cumhuriyet Savcılığı, "Rus pilotu öldürmek" suçundan Çelik hakkındaki takipsizlik kararını kaldırmış ve soruşturma yeniden başlatılmıştı.

ulusalkanal.com.tr

MHP Eskişehir'de 5 ilçe teşkilatı istifa etti Gündem IŞİD operasyonunda vahim iddia Gündem Doğu Perinçek: Türkiye, Batı Asya ve Avrasya'da konumlanmalı Gündem Doğu Perinçek’ten sert İsrail açıklaması: Bu konularda bir tavır almayan hükümet Türkiye hükümeti olarak adlandırılamaz Gündem