Edis ile Aybüke Albere'nin yarı çıplak pozu olay oldu! Edis ile Aybüke Albere aşk mı yaşıyor? Edis 11 yıllık sevgilisi Aylin Önce'den ayrıldı mı?

Ünlü şarkıcı Edis, dün Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Edis'in Aybüke Albere ile yarı çıplak koyduğu pozu herkeste şaşkınlık yarattı.

Abone ol

11 yıldır Aylin Önce ile aşk yaşadığı bilinen Edis, dün daha önce verdiği bir röportajda çocukluk arkadaşım dediği Aybüke Albere ile yatakta bir pozunu paylaştı. Bunun üzerine şarkıcının takipçileri, Aylin Önce ile ayrılık iddialarının doğru olduğunu ve yeni bir aşka yelken açtığını düşündü.

Bunun üzerine paylaştığı fotoğrafı kaldıran ve yerine o pozların bulunduğu yeni bir video paylaşan Edis, bu çekimin bir dergi için olduğunu belirten bir açıklama da ekledi.

Edis, Aybüke Albere hakkında daha önce, "İzmir'de bir şekilde herkes birbirini tanır. Aybüke ile çocukluğumuzdan beri arkadaşız. 13, 14 yaşlarındayken Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde bir kafede oturup müzikle ilgili hayaller kurduğumuzu hatırlıyorum. O zamanlar Aybüke'nin sesini hayranlıkla dinliyordum. Benim de ergenlik zamanım, sesim kötüydü..." açıklamasını yapmıştı.

ulusal.com.tr

Kerem Bursin'den Güneşi Beklerken itirafı Yaşam Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz kimdir? Güven'in doğum gününden romantik paylaşım... Yaşam Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel'den ağır tehdit: Konuşursam Bergüzar evden çıkamaz Yaşam Alacakaranlık filmi ile ünlenen Gregory Tyree Boyce sevgilisi ile ölü bulundu Yaşam