"Teröre hayır, kardeşliğe evet"

Demokratik Kitle Örgütleri ve Sendikalar artan terör saldırılarına karşı büyük yürüyüşe hazırlanıyor. 20’yi aşkın kurum dün bölücü teröre karşı Tüm Türkiye'yi Ankara'daki “teröre hayır, kardeşliğe evet' mitingine çağırmıştı. Mitingin düzenleyicilerinden Türkiye Kamu Sen eylem günü yarım gün iş bırakacağını açıkladı. Eyleme Türkiye Gençlik Birliği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği de destek verecek.

Abone ol

İşçisinden işverenine, memurundan emeklisine, gencine. Türkiye’nin her kesiminden yurttaş Perşembe günü Ankara’da yapacağı “teröre hayır, kardeşliğe evet” mitingiyle PKK terörüne meydan okuyacak.

20’yi aşkın Demokratik Kitle Örgütleri ve Sendikanın içinde bulunduğu büyük yürüyüşün düzenleyicilerinden Türkiye Kamu Sen miting gününde yarım gün iş bırakacağını açıkladı.

Ulusal Kanal’a konuşan Türkiye Kamu Sen Genel Sekreteri Önder Kahveci tüm kamu çalışanlarını aileleriyle birlikte mitinge davet etti.

Eyleme Türkiye Gençlik Birliği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği de destek vereceğini açıkladı.

Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Çağdaş Cengiz gençliğin PKK terörüne karşı kararlı duruşunu dosta düşmana göstereceğini söyledi.

Cumhuriyet Kadınları Genel Sekreteri Şen Yazgan da "tüm kadınları başı açık kapalı demeden birlik olmaya çağırıyoruz” dedi.

ulusalkanal.com.tr

Hakan Bayrakçı ve Murat Karayalçın işbirliği görüşmelerini Ulusal Kanal'a değerlendirdi Gündem Mescid-i Aksa gerginliği: 20 yaralı Gündem Teröre karşı yapılacak olan büyük miting HDP'yi telaşlandırdı Gündem Hakkari'den çok acı haber Gündem