İstanbul'da Pendik-Kadıköy 35 dakikaya iniyor

İstanbul'da Kadıköy-Kartal metro hattı Tavşantepe'ye kadar uzatıldı. Pendik-Kadıköy arası 35 dakikaya inecek. Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından M4 hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık istasyonlarının resmi açılış töreni bugün saat 14.00'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşeceği ve tören organizasyonu nedeniyle Tavşantepe-Pendik ve Yakacık istasyonlarının bugün tören sonrasına kadar kapalı olacağı duyuruldu.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, M4 hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık istasyonlarının resmi açılış töreni bugün saat 14.00'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek.

BU İSTASYONLARI KULLANMAYIN

Tören organizasyonu nedeniyle Tavşantepe-Pendik ve Yakacık istasyonlarının bugün tören sonrasına kadar kapalı olacağı bildirildi.

Halen Kadıköy-Kartal arasında hizmette olan metro hattını, Tavşantepe’ye kadar uzatan, 'M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonlarının resmi açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Seferlere resmen başlayacak 4.4 kilometre uzunluğundaki metro hattıyla beraber, Pendik’ten Kadıköy’e ulaşımın süresinin 35 dakika olması planlanıyor.

Toplamda 16 durağa sahip olan Kartal-Kadıköy metro hattı böylece 19 durağa çıkmış olacak.

ulusalkanal.com.tr

TSK'dan Fırat Kalkanı açıklaması: 46 IŞİD'li terörist etkisiz hale getirildi Gündem 21 Ocak 2017 Cumartesi yurtta hava durumu Gündem İstanbul haberleri - Ümraniye'de minibüs devrildi: 1 ölü Gündem İstanbul Eyüp'te cinayette bu not bulundu: Sizi cennete, kendimi de cehenneme gönderiyorum Gündem