Vatan Partisi hükümeti uyardı

Ak Parti Hükümeti, İstihdam Kalkanı Programı adı altında çalışanların kıdem ve ihbar tazminatlarının yanı sıra iş güvencesini de ortadan kaldıracak bir adım atıyor. Vatan Partisi, iş kanunu değişikliğine karşı beyaz yakalıları uyardı. Taslağın beyaz yakalı ile mavi yakalı ayrımı yapmadığını açıkladı.

Abone ol

Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı, AK Parti’nin İstihdam Kalkanı Programı altında çalışanların haklarını geriye götürecek taslağa karşı açıklama yaptı. Vatan Partisi İzmir İl Sekreteri Levent Özciğer, düzenleme ile emekçilerin iş güvencesinin ortadan kalkacağını belirtti.

Özciğer, iş kanunu taslağının hedefinde beyaz yakalıların da olduğunu açıkladı. Beyaz yakalı ile mavi yakalı ayrımının ortadan kalktığını ifade etti.

Vatan Partisi Öncü Gençlik İzmir İl Başkanı Doğa Dursun da İstihdam Kalkanı Programı ile gençlerin çalışma güvencelerinin de risk altına gireceğini ifade etti.

ulusal.com.tr

HABER: SAMETCAN KOCAKÖR

KAMERA: ÖZGÜR DOĞU SAYMAZ

Merkez Bankası'ndan yeni faiz kararı Ekonomi Emekçilerden Tunç Soyer'e çağrı: "Yandaş sendikacı atamalarına son verin" Ekonomi Akıma kapılan 2 tarım işçisi yaşamını yitirdi Ekonomi Alkol ve sigaraya zam Ekonomi