Kaza mı cinayet mi?

4'üncü kattan düşerek yaralanan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Hasan Özdemir, yaşam mücadelesini kaybetti. Özdemir'in ölüm nedeni ise Başbakan'ın kızlı erkekli söylemleri oldu. Nasıl mı?

Abone ol

" Kızlı erkekli aynı evde kalıyorlar"

Başbakan Erdoğan'ın bu sözleri Edirne'de bir gencin ölümüne neden oldu.

Talihsiz olay 16 Aralık günü yaşandı.Trakya Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Hasan Özdemir, arkadaşı Dilek I.'nın evine gitti. Hasan Özdemir, Fuat Y., Tuğçe E. ve Dilek I. birlikte televizyon izledi. İddiaya göre komşuları ses olduğu gerekçesiyle polisi aradı.

Polisler eve gelince Hasan Özdemir ve Fuat Y., arkadaşlarına kötü söz gelmesin diye önce Dilek I'nın odasına saklandı. Daha sonra telaşa kapılan Hasan Özdemir, 4'üncü kattan bir alt kata inmek istedi. Tam o sırada ayağı kaydı ve yere düştü.

Özdemir, önce devlet hastanesine ardından Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 10 gündür yaşam mücadelesi veren Özdemir hayatını kaybetti. Cenazeyi almaya giden amca Mustafa Özdemir, "kızlı erkekli söylemler öğrencileri baskı altına aldı" dedi.

Özdemir, genç yaşata hayata veda ederken; olayın ardından Dilek I'nın ailesi de genç kızı okuldan aldı.

ulusalkanal.com.tr

Ayakkabı kutusu ile protesto Gündem "Hesap sorma zamanı" Gündem Savcının görevden alınmasına AKP'den ilk tepki geldi Gündem 'Yalçın Akdoğan tanık olsun' Gündem