Ayşe Karaman davasında duruşma süreci

Anestezi teknikeri Ayşe Karaman, 29 Temmuz'da doktor sevgilisi Özgür Tarhan'ın evinde ölü bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada sanık Tarhan ilk kez hakim karşısına çıktı.

Abone ol

Ayşe Karaman, 25 yaşındaydı. Doktor sevgilisi Özgür Tarhan'ın evinde ölü bulunmuştu. Karaman'ın hayatını kaybettiği yatağın yanındaki komidinin üzerinde üç şırınga ile çeşitli ilaçların bulunduğu tespit edilmiş, Karaman'ın sol eline damar yolu açıldığı belirlendi.

Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma sonucunda iddianame hazırlanmış ve Tarhan hakkında ''tasarlayarak öldürme'' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenmişti.

Ankara 5'inci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, maktul Karaman ile Tarhan'ın yaklaşık 3 yıl önce özel hastanede tanıştıkları ve zaman zaman Tarhan'ın evinde birlikte kaldıkları kayıtlara geçti.

Sanık doktor Özgür Tarhan ilk kez hakim karşısına çıktı.

Ankara 5'inci Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya tutuklu yargılanan Tarhan, maktülün babası ve annesi ile birlikte taraf avukatları ile çok sayıda izleyici katıldı.

Kimlik tespitinin yapıldığı ve iddianame özetinin okunduğu duruşmada sanık savunması alınacak ve talepler dinlenecek.

ulusal.com.tr

Sivas'ta iş makinesiyle mobil araç çarpıştı Yurt Sirkeci Tren Garı'nda yangın Yurt Akçakoca'da korkutan görüntü Yurt Bingöl'de astsubay Halil Ulaş Yıldırım şehit oldu Yurt