TGB'den açıklama

Abone ol

TGB'den yapılan açıklamada şunlar denildi:

"Gerici ve bölücü terörün katliamları, suikastları arasında zor günler yaşıyoruz. Terörün yarattığı korku iklimi içerisinde Türk Milleti’nin bilincine ambargo koyma çabası hızlandı. Halkımızın ve gençliğin gerçeği görmesini engellemek için IŞİD ve PKK arasında bir tercihe zorlanıyoruz. Türkiye hem ölümü gösterip sıtmaya hem de sıtma gösterilerek ölüme razı edilmeye çalışılıyor.

Gerici terör ve bölücü terör; hangisi sıtma önemli değil, ikisi de ölüme çıkıyor.

IŞİD’in de PKK’nın da panzehiri birbirleri değil, bölgenin birliği.

Türkiye’nin birliği.

Suriye’nin birliği.

Irak’ın birliği.

Ne İŞİD’in ne de PKK’nın safında değil; terörle bölünmeyi dayatan ABD emperyalizminin tam karşısında konumlanıyoruz. Barışın tek yolunun, bölge ülkelerinin toprak bütünlüğünden, birliğinden ve kardeşliğinden geçtiğini biliyoruz.

32 gencin katledilmesiyle sonuçlanan canlı bomba eylemini, 20’li yaşlarında 2 polisimizin evlerinde şehit edilmesi izledi. Hemen sonrasında sınırımızda gerçekleşen IŞİD saldırısıyla, 1 astsubayımızı şehit verdik. PKK-IŞİD çatışması gibi gösterilmeye çalışılan süreçte öldürülense, üniversitedeki sıra arkadaşlarımız ve vatanı koruyan askerimiz, polisimiz.

Türkiye halkı “IŞİD’e mi karşısın yoksa PKK’ya mı?” sorusuna esir edilmek isteniyor. Türkiye Cumhuriyeti de Irak’ı, Suriye’yi bölen ABD eylemlerinin kuyrukçusu yapılmaya çalışılıyor. İncirlik üssünün ABD askerine açılması, ABD’den gelen bölünme tehditine teslimiyeti ifade eder. Suriye’nin kuzeyinden Akdenize açılarak, kurulmaya çalışılan sözde Kürt, öz de Amerikancı kukla devletinin önünün açılması için, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Ordusu dize getirilmeye çalışılıyor. Bu sürecin esas sorumlusu ABD olduğu gibi, aynı zamanda bugüne kadar onu kılavuz edinenlerdir. IŞİD, ÖSO vb. gerici terör örgütlerini besleyen ve PKK’yla bugüne kadar her düzlemde işbirliği yapan AKP, yaşananların hesabını vermekten kurtulamayacaktır. AKP ve Erdoğan “karşıtlığı” üzerinden ABD Başkanı Obama’nın “kara gücümüz” diye ilan ettiği PKK’ya güzellemeler yapanlar da AKP ile aynı sorumluluğu paylaşıyor.

Ama Türk Milleti ve Türk Gençliği bölgenin teröre mahkum edilmesine ve ABD planlarıyla ülkemizin bölünmesine izin vermeyecek.

Koca bir ağız var karşımızda bıyıklarını bura bura, sakallarını sıvazlaya sıvazlaya konuşan. Bıyıkları PKK, sakalları İŞİD.

Biraz daha geri çekilip sıfatına bakınca bu ağızın sahibini; Sam Amcayı görüyoruz.

Amerikayı görmek istemeyenler için yapılacak iş sakala, bıyığa tükürmek.

Ama biz emperyalizmin sıfatına tüküreceğiz!"

ulusalkanal.com.tr

THY'nin o ile seferleri iptal edildi Gündem Dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var Gündem Başbakanlık'tan operasyon açıklaması! İşte vurulan hedefler Gündem Diyarbakır’da F-16’lara ateş açıldı Gündem