Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek AB'nin olası yaptırım kararını değerlendirdi: ''Milli damarımız güçlenir, Asya'daki konumumuz pekişir''

Avrupa Birliği'nin yaptırım tehditlerine, Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, "Hodri Meydan" resti çekti. Liderler zirvesi yarın toplanacak. Doğu Akdeniz'deki faaliyetleri nedeni ile, Atina ve Fransa masaya yaptırım kozunu koydu. Doğu Perinçek yaptığı açıklamada, karşılarında o eski Türkiye'nin olmadığını söyledi. Biden tayfasının yaptırım kararını ellerini ovuşturarak beklediğini söyleyen Perinçek, olası bir kararda da "Milli damarımız güçlenir, Asya'daki konumlanmamız pekişir" dedi.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Avrupa Birliği'nin yaptırım tehditlerine yanıt verdi.

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Avrupa'nın karşısında güçlü bir Türkiye olduğunu, Avrupa'da da müttefikleri olduğunu söyledi.

Doğu Perinçek, yaptırım kararı gelse dahi, Türkiye'nin etkilenmeyeceğini vurguladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı, Türkiye'de yaptırım kararını heyecanla bekleyenler olduğunu söyledi. Türkiye'deki Biden Tayfasını işaret etti. Doğu Perinçek yaptığı açıklamada, karşılarında o eski Türkiye'nin olmadığını belirtti. Biden tayfasının yaptırım kararını ellerini ovuşturarak beklediğini ifade eden Perinçek, olası bir yaptırım uygulanırsa "Milli damarımız güçlenir, Asya'daki konumlanmamız pekişir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye rest: ''Yaptırım bizi ırgalamaz'' Gündem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: ''Vaka sayılarında 5 kattan daha fazla artış var'' Gündem Türkiye'ye yaptırım ABD Temsilciler Meclisi'nden geçti Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakü'de Gündem