'Bonzai' öldürmeye devam ediyor

Bonzai kullandılar, halüsinasyon gördüler, birbirlerini bıçakladılar. Dehşet verici olay Esenyurt'ta yaşandı. Olayda iki arkadaştan biri öldü, diğeri yaralandı. Bonzai nedeniyle bir genç fenalaşarak can verdi, Bursa'daki bir sporcu da intihara sürüklendi.

Abone ol

Öyle de oldu... Düştüğü bonzai batağından kurtulmayı başaran gencin söylediği o sözler İstanbul'da Esenyurt'ta gerçek oldu.

Önceki gün bonzai alan 25 yaşındaki iki arkadaş, bir süre sonra halüsinasyon görmeye başladılar. Arkadaşlardan biri, diğerinin kendisine cinsel saldırıda bulunacağından şüphelendi. Diğeri ise arkadaşının kendisini öldüreceğini düşündü.

Bıçaklı kavgaya tutuşan 2 gençten biri hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı. Arkadaşını öldüren, kendi de yaralanan genç, emniyetteki ifadesinde bonzai nedeni ile şuurunu kaybettiğini söyledi.

Bursa'da ise arkadaşları ile birlikte bonzai kullanan 20 yaşındaki bir genç, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Genç doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Bonzai illeti 18 yaşındaki genç bir sporcuyu da intihara sürükledi. Oturdukları binanın 7'inci katından atlayarak intihar girişiminde bulunan genç ağır yaralandı.

Yoğun bakımdaki tedavisi süren gencin hayati tehlikesi sürüyor.

Emniyet güçlerinin bonzai ile mücadelesi de sürüyor. Aydın Nazilli'de düzenlenen operasyonda çok sayıda bonzai ele geçirildi.

ulusalkanal.com.tr

Yargıtay kararını verdi Yurt Yüksekova'da 1 PKK'lı teslim oldu Yurt Şehir çöplüğünde ceset bulundu Yurt Davutpaşa Davası'nda karar Yurt