Emeklilikte yaşa takılanlar EYT'lilerin büyük İstanbul Maltepe mitingi hangi tarihte saat kaçta yapılacak? İstanbul Valiliği tarafından ne zaman yanıt verilir?

Emeklilikte yaşa takılanlar EYT'liler Ankara'nın ardından İstanbul'da da büyük bir buluşmaya hazırlanıyor. 1 milyon kişinin katılmasının hedeflendiği mitingle ilgili valiliğe gerekli belgelerin sunulduğu, tarih olarak da 17 Mart 2019'un beklendiği ifade edildi

Abone ol

Ankara’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ni ve çevresini hınca hınç dolduran EYT’liler şimdi İstanbul Maltepe Meydanı’nda milyonlarla buluşmayı hedefliyor. EYT’lilerin seçimlerde önce İstanbul’da yapmak istediği mitingin tarihi de belli oldu. Dernek, 17 Mart Pazar günü Maltepe Meydanı’nda miting yapmak için İstanbul Valiliği’ne ve İstanbul Emniyeti’ne resmi başvurularını iletti.

81 İLDEN KATILIM

Aydınlık gazetesinden Seda Akyüz'ün haberine göre, diğer illerde ve son olarak 10 Şubat’ta Ankara’da yaptıkları eylemlerin ardından artık toplantı salonlarına sığmadıklarına vurgulayan EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, İstanbul’da milyonlar birlikte buluşacaklarını söyledi. İzinle ilgili olarak bir sorun çıkmaması halinde, 81 ilden gelecek olan bir milyondan fazla EYT’linin, 17 Mart 2019 Pazar günü saat 12.00 ile 15.00 arasında Maltepe miting alanını doldurması bekleniyor.

ulusal.com.tr

Emeklilikte yaşa takılanların EYT'lilerin kurduğu dernek EYT SYDD'den 31 Mart yerel seçim anketlerine EYT'lilerin oy için düşüncelerinin nasıl yansıyacağına dair açıklama Gündem Emeklilikte yaşa takılanlar EYT'lilerin problemlerinin çözüleceği iddiaları öne sürülüyor! 2019 son Emeklilikte yaşa takılanlar EYT haberleri Gündem Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT'liler önemli dilekçeyle İstanbul Valiliğine başvurdu! Başvuruya yanıt bekleyen EYT SYDD'den sonuna kadar okunması istenilen açıklama Gündem Hükümet partisi AKP'nin İBB Adayı Binali Yıldırım'dan emeklilikte yaşa takılanlar EYT'lilerle ilgili 'takipçisiyim ve söz veriyorum' açıklaması Gündem