Sur'dan acı haber: 3 kahraman askerimiz şehit

Abone ol

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 7 askerin bulunduğu bir binanın çökmesi sonucu 4 askerin yaralandığını, 3 askerin ise şehit olduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamada "Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında içinde yedi kahraman silah arkadaşımızın bulunduğu bir bina çökmüştür. Çöken binadan dört kahraman silah arkadaşımız hafif yaralı olarak kurtarılmış, üç kahraman silah arkadaşımız ise tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

19 Şubat 2016 Cuma günü Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında içinde yedi kahraman silah arkadaşımızın bulunduğu bir bina çökmüştür. Çöken binadan dört kahraman silah arkadaşımız hafif yaralı olarak kurtarılmış, üç kahraman silah arkadaşımız ise tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

ulusalkanal.com.tr

Vatandaşlara zırhlı araçlardan sık sık bu anons geçiliyor Gündem Abdullah Cömert davasında yine karar çıkmadı Gündem Bütçe 26 Şubat Cuma günü Genel Kurul’da ele alınacak Gündem 5 bin Artvinli, Cerattepe için yürüdü! Sokaklar "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganıyla inledi Gündem