Bahçeli'den Arınç'a tepki: "Ahmaklıktır suçluyu övmektir ihanete yataklıktır"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bülent Arınç’ın terör tutuklusu Selahattin Demirtaş ve Sorosçu Osman Kavala açıklamasına sert tepki gösterdi. Bahçeli'nin hedefinde bölücü Anayasa çalışması yapan Millet İttifakı da vardı. CHP'nin emperyalizme biat programını da değerlendiren Bahçeli "Alın bizi kullanın diyen köksüzlere bin defa yuh olsun" dedi.

Abone ol

Terör tutuklusu Selahattin Demirtaş ve Sorosçu Osman Kavala'ya özgürlük isteyen Bülent Arınç'ın suç işlediğini vurguladı. CHP'nin başını çektiği cephenin emperyalistlerin desteğini almak için kuyruğa girdiğini söyledi.

Arınç'a tepki gösteren isimler arasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

CHP, HDP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nin hazırladığı bölücü Anayasa çalışmasına da tepki gösterdi MHP Lİderi. "Bu taslağı nasıl hazırladınız" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Millet İttifakı, Deva Partisi ve Gelecek Partisi'nin Amerika'dan görev istediğini ifade etti. Sert konuştu. Köksüzler diyerek tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Cumhur İttifakı'nın dağılacağına ilişkin iddialara da yanıt verdi . İttifakın güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini vurguladı.

ulusal.com.tr

MSB'den ROSELİNA-A açıklaması: "Gerçekler örtbas edilmeye ve çarpıtılmaya çalışılmaktadır" Gündem Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Cevabımızı sahada da vereceğiz" Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü Gündem Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Avrupa'ya sert çıkış: “İslamofobiyi ateşleyenler, bizi eleştirmeye kalkmasın” Gündem