Erdoğan'dan sert sözler: Bunlar Halk Bank'ı dolandırmaya kalkıyorlar

Türkiye ve Libya arasındaki tarihi anlaşma, Meclis onayının ardından Birleşmiş Milletler'e gönderildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülke arasındaki anlaşma ile ilgili mesajlar verdi, anlaşma karşısında panikleyen ülkelere seslendi. Erdoğan'ın gündeminde İstanbul Şehir Üniversitesi de vardı.

Abone ol

Türkiye ve Libya arasındaki tarihi mutabakat resmi gazetede yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mutabakatın önemine ilişkin konuştu. Anlaşmadan rahatsız olan ülkelere seslendi.

Yunanistan'ın Libya büyükelçisini deport etmesi de gündemindeydi.

Anlaşma ile Libya ve Türkiye arasında inşa edilen hattan bahsetti Erdoğan. Doğu Akdeniz'deki kararlılığı bir kez daha vurguladı.

İstanbul Şehir Üniversitesi hakkında da ilk kez konuşan Erdoğan "Şehir Üniversitesi'nin tahsisini Başbakanlığım döneminde yapan benim. Tahsisini yapan ben olduğuma göre, malum zat başbakan olunca bu tahsisi Şehir Üniversitesi'ne mülkiyet devrine dönüştürmüştür. Bunlar dürüstlüğü kimseye bırakmıyor değil mi? Öksüz yetimin hakkını kalkıp, kurdukları üniversiteye tapu devri yapmak suretiyle sağlıyorlar. Babacan'ın da imzası var bu işin altında. Mehmet Şimşek'in de imzası var" dedi.

Van’ın Muradiye, Özalp ve Başkale Belediyelerine kayyum atandı Gündem Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Gündem KKTC Başbakanı Tatar: Libya ile yapılan bu anlaşma yeni bir haritaya sebebiyet vermiştir Gündem Boğaziçi Ekspresi seferlerine yeniden başlıyor Gündem