Yıldırım: Zafer direnen halkındır

Ergenekon Davası'nda 16 yıl 10 ay hapis cezası verilen Aydınlık gazetesi yazarı Deniz Yıldırım ameliyat oldu. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi hastanesine getirilen Yıldırım'ı annesi ve İşçi Partisi Öncü Gençlik üyeleri karşıladı. Yıldırım, kendilerini karşılamaya gelen gençlere, "Birlikte özgür yarınları göreceğiz. Zafer her zaman direnen halkındır" yazılı bir mesaj gönderdi.

Abone ol

Tutuklulukta 5. yıla giren Aydınlık Gazetesi yazarı Deniz Yıldırım, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde diş ameliyatı oldu. Hastahane çevresinde ve içinde yoğun güvenlik önlemi vardı. Deniz Yıldırım' annesi Zeynep öğretmen ile İşçi Partisi Öncü Gençlik üyeleri karşıladı. Yıldırım araçtan inerken alkışlar yükseldi. Yıldırım'la birlikte Ergenekon tutuklusu Tuğamiral Alaaddin Sevim de muayene olmak üzere hastaneye getirildi. Deniz Yıldırım, ameliyattın ardından arkadaşlarına mesaj gönderdi. Ameliyathanenin kapısından bir an olsun ayrılmayan anne Zeynep Yıldırım, ameliyata ilişkin bilgi verdi. Yıldırım, "Silivri'deki aydınların, hepimizin başı dik" dedi. Gazeteci Deniz Yıldırım ve Tuğamiral Alaaddin Sevim, tedavilerinin ardından yine yoğun güvenlik önlemleri altında cezaevi aracına götürüldü. Yıldırım ve Sevim'in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber: Deniz Çağlayan

Kamera: İnanç Saraçoğlu

ulusalkanal.com.tr

CHP ilçe başkanlığında doğalgaz alarmı Gündem Öcalan'a af mı geliyor ? Gündem İstihbarat Dairesi'ndeki kayıp böcekler Gündem İşte açılım hukuku Gündem