Berfin Özek kimdir? Berfin Özek'in yüzüne kim asit attı? Berfin Özek iyileşecek mi?

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Berfin Özek'e asitli saldırıda bulunan eski erkek arkadaşı Ozan Çeltik, 12 yıl 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Berfin Özek'in yüzü nasıl yandı?

Abone ol

Hatay'ın İskenderun ilçesinde eski sevgilisinin kasten yolunu keserek yüzüne asit atan Ozan Çeltik hakkında karar bugün verildi. Çeltik, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 12 yıl 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mağdur Özek ise bu karar hakkında "İstediğimiz karar bu değildi. Benim çektiğim acıların karşılığı bu olmaz" dedi.

Berfin Özek, dershaneden eve dönerken yolu eski sevgilisi tarafından kesilmiş ve elinde tuttuğu 1,5 litre asidi Özek'in, yüzüne ve göğsüne doğru döktü. Bu saldırı sonucu Özek'in yüzü yandı, sağ gözü kör oldu ve süt bezleri zarar gördü.

Bu olayın ardından okulu bırakan Özek, tedavi için yardım isteğinde bulunmuş, Sağlık Bakanlığı'nın desteğiyle Bodrum'da özel bir hastane tarafından tedavi masrafları üstlenilmişti.

ulusal.com.tr

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak pistten çıktı Gündem İstanbul Valiliği açıkladı! O polis görevden alındı Gündem Gara'da 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi Gündem Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu yapıldı Gündem