Tuğrul Türkeş: AKP alamazsa seçim tekrarlanır

MHP’den ayrılıp AKP’ye katılan Tuğrul Türkeş, 24 Haziran’daki seçimlerde hem Erdoğan’a hem de AKP’ye oy verilmesi için çağrı yaparken “Yoksa bu iş amacına ulaşmaz. O zaman da Türkiye bir iki seneye tekrar seçime gider” dedi

Abone ol

Kübra Par’ın ”Cumhur İttifakı seçim sonrasında da devam eder mi” sorusuna Türkeş “Seçimden sonra devam etmeyecek” diye yanıtladı. Par’ın “İttifakın mayası mı tutmadı” diyerek araya girmesi üzerine Türkeş şöyle devam etti:

“Daha açık anlatırsam, burası batarsa iki parti birden batacak. Böyle olunca, dayanışma daha muhkem oldu. Sayın Bahçeli birçok defalar, ‘Ben cumhurbaşkanı yardımcısı olmam, hükümete bakan vermem’ diyerek 24 Haziran sonrası AK Parti’nin iktidara yalnız devam edeceğinin işaretlerini veriyor. Şu da bize gösteriyor ki MHP de münferit olarak siyasetini sürdürecek.”

Türkeş “Hem Cumhurbaşkanı’na hem de AK Parti’ye oy vermek lazım. Yoksa bu iş amacına ulaşmaz. O zaman da Türkiye bir iki seneye tekrar seçime gider” yorumunda bulundu.

Yerli otomobilin CEO'su, Mehmet Gürcan Karakaş oldu Gündem Tunceli'de 7 terörist etkisiz hale getirildi Gündem PKK'ya ağır darbe Gündem Diyarbakır'daki terör operasyonu sona erdi Gündem