Şampiyon basketbolcular basınla buluştu

Türkiye Ligi Şampiyonu Galatasaray Odeabank, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun ve başarılı oyuncular Işıl Alben, Nevriye Yılmaz ve Esra Şencebe, şampiyonluk maratonunu değerlendirdi.

Abone ol

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, Fenerbahçe'ye karşı bütün kupaların finallerini kazanmanın çok önemli bir başarı olduğunu söyledi.

"Fenerbahçe çok iyi bir basketbol takımı. Yıllardır başarılı olmuş bir takım. Böyle başarılı bir takıma karşı bu yıl oynadığımız bütün finallerde kazanmak ve başarılı olmak bizim için çok sevindirici. Gerçekten bizim takımın kalitesini gösteren başarılara imza attık. Fenerbahçe Basketbol Takımı kaliteli oyunculardan kurulmuş başarılı bir takım. Böyle bir takıma karşı bütün kupaların finallerini kazanmayı çok önemli bir başarı olarak görüyorum"

Takım kaptanı başarılı basketbolcu Işıl Alben, takım performansını değerlendirdi.

"Kendi oyun stilimize sadık kalmaya çalışıyoruz. Çıktığımız final maçlarına değil, bütün maçlarda bu konsantrasyonla düşündük. Fenerbahçe çok kuvvetli bir rakip. Onlara saygı duyuyoruz. Onları mücadelelerinden dolayı kutluyoruz"

Alben, galibiyet sonrası yaptıkları sevinç gösterisi hakkında da konuştu.

"Yapmış olduğumuz sevinci daha önce birçok takım yaptı. Öncelikle Galatasaray’ımızın futbolcuları başlattı. Biz de Avrupa’nın en büyük kupasını aldıktan sonra daha anlamlı olabileceğini düşündük. Onlardan esinlendik. Onlara bir mesaj vermek istedik ve bence güzel oldu"

Tecrübeli oyuncu Nevriye Yılmaz ise bu sene kazanılan 3 kupanın birbirinden değerli olduğunu söyledi.

"Euroleague şampiyonluğu özellikle benim için çok değerliydi. Çünkü kariyerimde hiç sahip olmadığım bir kupaydı. Sezonu Türkiye Şampiyonu olarak tamamlamak da çok güzel bir duygu. Özellikle kendi seyircimizin önünde mükemmel bir maç olduğunu düşünüyorum"

Esra Şencebe ise iyi bir ekip oluşturduklarını kaydetti.

"Başta koçumuz bunu bize sağladı. Çok çalıştık ve gerçekten inandık. Çok iyi motive olduk. Takımdaki uyum ve arkadaşlık çok iyiydi. Bunlar önemli etkenler"

Fotoğraf: trtspor.com.tr

ulusalkanal.com.tr

Hedef Jimmy Durmaz! Spor Fener rekor kırdı Spor Cüneyt Çakır Devler Ligi finalinde Spor Diego'da sona doğru! Spor