Birçok ilde büyük FETÖ operasyonu yapılıyor: Onlarca kişi gözaltına alındı

İstanbul ve İzmir'de FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki yapılanması için harekete geçildi. 82 şüphelinin yakalanması için çok sayıda ilde operasyon yapıldı.

Abone ol

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sabit kontörlü hatlar ile iletişime geçtikleri tespit olunan 40 FETÖ şüphelisi için talimat verdi.

Şüphelilerin yakalanması için İstanbul merkezli 15 ilde operasyon düzenlendi.

Emniyet güçleri tarafından yakalama, arama, el koyma ve gözaltı işlemlerine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Bir operasyon da İzmir merkezli yapıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen 28'i muvazzaf 42 şüpheliden 26'sı yakalandı.

Şüphelilerin yakalanması için 18 ilde operason düzenlendi. Haklarında yakalama verilenler arasında aktif görevde 1 binbaşı, 2 yüzbaşı, 2 üsteğmen, 18 astsubay ve 5 uzman çavuş bulunuyor.

Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

KONYA MERKEZLİ OPERASYON

Konya merkezli 25 ilde yürütülen FETÖ soruşturmasında aralarında muvazzafların da bulunduğu 40 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

AK Parti'den 2 Temmuz Madımak katliamı mesajı Gündem Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 2 terörist etkisiz hale getirildi Gündem CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan EYT açıklaması Gündem Öncü Kadın, Atatürk'ün huzuruna çıktı Gündem