''Ulusalcılar tasfiye edilmek isteniyor''

CHP'de disipline sevk edilen Şahin Mengü Ulusal Kanal’a çarpıcı açıklamalar yaptı. Mengü, “Atatürk’e ve İsmet Paşa’ya katliamcı denmesine tepki verdiğim için disipline sevk edildim’’ dedi. Yapılan'ın parti iç hukukuna aykırı olduğunu vurgulayan Mengü, CHP den Ulusalcı vekillerin tasviye edilmek istendiğinin de altını çizdi.

Abone ol

Önce Süheyl Batum, ardından Birgül Ayman Güler şimdi de Şahin Mengü...CHP'nin ulusalcı milletvekilleri ard arda disipline sevk ediliyor.

CHP'nin eski Manisa Milletvekili Şahin Mengü de disiplin kuruluna sevk edildi. Mengü kendisini partiden ihraç etmek isteyen CHP yöneticilerine Ulusal Kanal’dan yanıt verdi. Atatürk ve İsmet Paşa'yı savunduğu için suçlandığını vurguladı.

Mengü, Batum ve Güler’in de disipline sevk edilmesini hatırlatarak CHP’den Ulusalcı vekillerin tasviye edildiğinin altını çizdi.

Mengü CHP yöneticilerine sitem etti, AKP Cumhuriyeti yıkarken tek bir ses çıkmıyor dedi.

Disipline sevk edilme işleminin parti iç hukukuna aykırı olduğunu vurgulayan Mengü, itiraz edeceğinin de altını çizdi.

Çağla Atlı Akkuş

ulusalkanal.com.tr

TLB M.E.A'ya sahip çıktı Gündem Hem kaçak, hem güvenliksiz Gündem USMER , ''Türkiye’de bölücü teröre çözüm'' konulu sempozyum yaptı Gündem ''Cemaatin üzerine gidilmeli'' Gündem