Emekli Kurmay Albay Cahit Armağan Dilek: Suriye’nin yaptığı gibi Türkiye de PYD'yi vurmalı

Emekli Kurmay Albay Cahit Armağan Dilek, Türkiye’nin Suriye gibi vakit kaybetmeden terör örgütü PYD’yi vurması gerektiğini söyledi. Ankara'nın Şam ile ilişkileri hızla kuvvetlendirmesi gerektiğine dikkat çeken Dilek, Amerika'nın PYD eliyle kurmaya çalıştığı Kürt koridorunun bu şekilde engelleneceğini vurguladı. Dilek'e göre, hükümet, İncirlik Üssü'nü de kapatmalı.

Abone ol

Suriye ordusu, ABD'nin kara gücü PYD’yi bombalıyor. Uzmanlara göre de, Ankara daha fazla kaybetmeden Şam ile ilişkisini güçlendirmeli.

Emekli Kurmay Albay Cahit Armağan Dilek, "Türkiye'de Suriye gibi PKK’nın Suriye uzantısı PYD’yi vursun" dedi, Kürt koridorunun engellemesi gerektiğini vurguladı.

Suriye'nin PYD'yi vurmasının ardından ABD'nin destek uçakları havalandırdığına dikkat çeken Dilek'e göre, Hükümet İncirlik'i kapatmalı.

Ulusal Kanal'a konuşan Siyaset ve Güvenlik Analisti Dilek, Türkiye’nin Türk Ordusu'na en çok ihtiyacı olduğu bir döneme girdiğini de sözlerine ekledi.

ulusalkanal.com.tr

Ordu'da çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi Gündem Bakan Arslan: Yavuz Sultan Selim Köprüsü 26 Ağustos'ta açılıyor Gündem CHP Milletvekili Nurettin Demir: Ordunun hiyerarşisi bozulmamalı, bu anayasa aykırı Gündem TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz: FETÖ'cülerin üniversitelerden temizlenmesi zorunluluktur Gündem