Antalya Akseki'de deprem (son depremler)

Gelen son dakika haberine Antalya Akseki'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Alanya dahil birçok ilçeden hissedildi. Antalya Akseki'de 20:55'te 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha medyana geldi. Deprem yerin 11 km derinliğinde meydana geldi.

Abone ol

Güncelleme- Antalya Akseki'de 20:55'te 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha medyana geldi. Deprem yerin 11 km derinliğinde meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, Antalya Akseki'de saat 20:14'te 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem yerin 13 km derinliğinde meydana geldi

Daha sonra güncelleme yapan Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı.

Son açıklamaya göre depremin derinliği 4 km olarak duyuruldu.

Deprem Alanya dahil birçok ilçeden hissedildi.

AFAD'tan yapılan açıklamaya göre, Antalya'nın Akseki ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

VALİ: CAN VE MAL KAYBI YOK

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yaptığı açıklamada, "AFAD deprem dairesine göre 4,8 büyüklüğünde deprem oldu. Şu ana kadar jandarma eliyle köyleri, emniyet ekiplerimizce de Akseki merkezini tarattık. Can ve mal kaybıyla ilgili ihbar yok. Hayat normal akışında seyrediyor" dedi.

ulusal.com.tr

Doğu Perinçek: Bu karar hukuka aykırı Gündem 28 Şubat sürecine nasıl gelindi? İşte 28 Şubat gerçeği Gündem İlk tebriği FETÖ'cü Emre Uslu etti! 28 Şubat davasında kararlar açıklandı Gündem 28 Şubat davasında karar açıklandı! Vatan Partisi'nden ilk açıklama Gündem