Bayram tatilinin acı bilançosu

Ramazan Bayramı tatilinde alınan tüm önlemlere ve uyarılara karşın kazaların önüne geçilemedi. Arife gününden bu yana yurt genelinde toplam 51 kaza meydana geldi. 3 günün bilançosu 39 ölü, 156 yaralı oldu.

Abone ol

Ramazan Bayramı'nı fırsat bilen vatandaşlar yollara düştü. Karayollarında yoğunluk yaşanırken, trafik ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen, aşırı hız, dikkatsizlik ve uykusuzluk kazalara neden oldu.

Arife günü olan 14 Haziran perşembe günü toplam 23 kaza meydana geldi. Bu kazalarda 22 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi yaralandı.

Ramazan Bayramı’nın birinci gününde kayıtlara 21 kaza geçti. 8 kişinin hayatını kaybettiği kazalarda yaralı sayısı 77'yi buldu.

Bayramın ikinci günü olan cumartesi günü ise saat 16.00’ya kadar Konya, Eskişehir, İstanbul, Şırnak, Tekirdağ, Ankara ve Karabük olmak üzere 7 kaza meydana geldi. Bu kazalarda da 9 yaşamını yitirdi, 9 kişi yaralandı.

Arife gününden bu yana yurt genelinde toplam 51 ayrı kaza kaydedildi. Bilanço ise ağır oldu. Yurt genelinde 39 kişinini yaşamını yitirdiği kazalarda yaralı sayıs ise 150'yi aştı.

ulusal.com.tr

Meteorolojiden yağış uyarısı Yurt Sakarya'daki vahşetle ilgili soruşturma başlatıldı Yurt Sakarya Valisi: Çok yönlü araştırıyoruz Yurt Nevşehir'de zincirleme trafik kazası: 16 yaralı Yurt