Ankara'da polis müdahalesi

Özelleştirmelere karşı kendilerini Enerji Bakanlığı’na zincirleyen Yatağan işçilerine polis müdahale etti. Polis, işçilerin zincirini kırmak için öyle bir yöntem kullandı ki, izleyince bu kadarına pes diyeceksiniz...

Abone ol

Görüntüler Enerji Bakanlığı önünden. İşçiler özelleştirmeye karşı kendilerini bakanlık önüne zincirledi, polis ise işte böyle müdahale etti.

Ankara’da günlerdir Özelleştirme İdaresi Başkanlığı önünde özelleştirmelere karşı direnen Yatağan işçileri bu kez Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önündeydi.

İşçiler, Soma’da faciası sorumlularının yargılanması ve Muğla'daki termik santral özelleştirmelerinin durdurulması talepiyle bakanlık önünde eylem yaptı.

Kefen giyen 40 işçi, kendini Enerji Bakanlığı girişindeki demir bariyerlere zincirledi, polis sert müdahale etti.

Polis işçilerin zincirini demir kesme makinasıyla kesti, sonra da 16 kişiyi yaka paça gözaltına aldı.

Gözaltına alınanlar arasında Maden-İş Sendikası Yatağan Şube Başkanı Süleyman Girgin ve Tes-İş Sendikası Yatağan Şube Başkanı Fatih Erçelik de vardı.

ulusalkanal.com.tr

Beklentiyi aştı Ekonomi Antalya Ticaret Borsası taş ocaklarının tarıma etkisini mercek altına aldı Ekonomi Taşeron cehennemi nasıl son bulacak? Ekonomi 4C çalışanlarına kötü haber Ekonomi