Vatan Partisi Genç Adaylar Tanıtım Toplantısını yaptı

Vatan Partisi Genç milletvekilleri tanıtım toplantısı bugün Ankara Green Park Otel'de yapıldı

Abone ol

Vatan Partisi Genç milletvekilleri tanıtım toplantısı bugün Ankara Green Park Otel'de yapıldı. Genç adayların teker teker tanıtıldığı toplantıda video gösterimlerinin yanı sıra pek çok genç aday da konuşmasını yaptı. Gençlik, Türkiye'nin sorunlarına çözüm önerilerini sunarken bir yandan da "Atatürk devrimlerini tamamlayacağız" kararlılığıyla Türk milletine güven verdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Öncü Gençlik Genel Başkanı ve İstanbul 2. bölge 2. sıra Milletvekili Adayı Aykut Diş, "Türk Milletinin fedakârlıklarıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti yeniden bir beka sorunu ile karşı karşıya. İşbirlikçilikle, ihmal ve hatalarla ülkemize bedeller ödetenler, faturalar çıkartanlar bu sorunun vesilesidirler." sözleri ile başladı.

208 GENÇ VATAN PARTİSİNDEN ADAY

Tarihin, Türk Gençliğinin önüne olağanüstü bir görev koyduğunu ve Atatürk’ün Devrimci Programını, onu gerçekten temsil edenlerin iktidara ve meclise taşıyabileceğini söyleyen Diş, konuşmasının devamında 20’li yaşlarda onlarca gencin, Vatan Partisi’nden milletvekili adayı olduğu vurgulayarak " 24 Haziran seçimlerine, “Meclisi Gençleştirme” iddiasıyla, 208 genç milletvekili adayıyla giriyoruz. Üstelik diğer partilerdeki gibi, öyle vitrin süsü olarak arka sıralarda değil; ön sıralardan giriyoruz. Atatürk’ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Tıbbiyeli Hikmet ruhunu taşımaya hazırlanıyoruz!" dedi.

GENÇLİK NEDEN VATAN PARTİSİNİ TERCİH EDİYOR?

Ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Aydınlık gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İstanbul 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı İlker Yücel, Kriz zamanlarında, çöküş zamanında çözümü olanlar lider olur. Ve kriz dönemlerinde oya bakılmaz, senin krize çözümün var ama geçmişte ne kadar oy aldın denmez herkes o çözüme yapışır." dedi. Gençliğin neden vatan partisini tercih ettiğini anlatan Yücel, " Gençlik devrim istiyor. Gençlik üzerinde üretebileceği, bilimi savunabileceği bir vatan istiyor." ifadelerini kullandı ve konuşmanın devamında şunları söyledi: Diğer partilerde gençlik maalesef toz bezi gibi ayak işleri için kullanılıyor. Vatan Partisi için gençlik ana öznedir. Vatan Partisi liderleri gençlerin üzerine titrer.

"MUHALEFET DEĞİL İKTİDAR PEŞİNDEYİZ"

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni ve İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Çağdaş Cengiz ise konuşmasında gençliğin vatan ve hürriyet geleneğinin bugünkü temsilcisi olduğunu vurguladı. "Gençliğin elinden her şeyi alın onların yokluğuna katlanır, ama vatan ve hürriyeti almaya kalkarsanız katlanamaz. Bugün bizler Vatan ve Hürriyet Cemiyeti'nin devamcısıyız. Vatan ve Hürriyet Cemiyeti bir öncü partiydi. Sayısının azlığına düşmanın çokluğuna bakmadan mücadeleye atılan teşkilattı. Vatan Partisi de o 50 yıllık birikimi içerisinde hep bugüne hazırlanmıştır.

"VATAN'IN GENÇ ADAYLARI FEDAİDİR"

TGB Genel Başkanı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Cem Dikmen ise "Günlerdir özellikle sistem medyasında, sistem gazetelerinin manşetlerinde, TV kanallarında genç adaylar furyası devam ediyor. Ancak Vatan Partisi'nin 208 genç adayının bir tanesinin dahi ismi okunmuyor. Vatan Partisi'nin genç adayları özellikle milletin gözünün önünden kaçırılmaya çalışılıyor. " dedi. Dikmen, konuşmasında sistemin genç aday olarak görmek istediği gençlerin özelliklerini şöyle sıraladı: "1- Kariyerist olacak. 2- Bencil olacak, kendisinden başka kimsenin geleceğini umursamayacak.3- Vitrin süsüdür." Bu yüzden Vatan Partisi'nin genç adaylarının gösterilmediğini ifade eden Cem Dikmen, " Çünkü Vatan Partisi'nin genç adayları fedaidir, vitrin süsü değil öncüdür. Vatan Partisi'nin genç adayları meclise girecek ve PKK mecliste barınamayacak. Türkiye yeniden Atatürk'ün Türkiyesi olacak. " sözleriyle konuşmasını tamamladı.

BİLİNÇSİZLEŞMEYEN BİR GENÇLİK YARATACAĞIZ

Vatan Partisi'nin en genç adayı olan 19 yaşında ve Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İktisat bölümü öğrencisi Eda Yücel ise İzmir 1. Bölge 10. Sıra Milletvekili Adayı. Yaptığı konuşmada "Bizlere dayatılan geleceksizlik kaygısına boyun eğmiyoruz. Koltuk sevdası gütmeyen kişisel hırslarından arınmış bir gençlik yaratıyoruz. Gençleri işsizlik ve geleceksizlik sorunu içinde boğmaya çalışanlara karşı bu salondan haykırıyoruz: Vatan Partisi iktidarında gençler iş sahibi olacak, atanamayan öğretmen kalmayacak, gençlik iş bulmak için birilerine yaranmak zorunda kalmayacak.

"MECLİSE UMUT TAŞIYACAĞIZ"

TGB Genel Sekreteri ve Ankara 1. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Özgür Bursalı, konuşmasında "Meclise kariyerizm dehlizlerinde çürümeye yüz tutanlar değil Kartallı Kazımlar gibi vatanına milletine karşılıksızca canını verecek olan gençler meclise girecek. Buradan ilan ediyoruz: İyimseriz. İyimserlik bir tercih değil bir zorunluluk. Meclise umut ve iyimserlik taşıyacağız. " dedi.

VATAN PARTİSİ YETKİ İSTİYOR

Türkiye’de 17 milyon genç yaşadığına dikkat çekerek konuşmasına başlayan İstanbul 3. Bölge 6. Sıra Milletvekili Adayı Yadigar Özen, "Bu sayı toplam nüfusumuzun %20’sini ifade ediyor. Türkiye’nin yüzde 20’sinin temsilcisi olmak için halkımızdan yetki istiyoruz. " dedi.

DOĞU PERİNÇEK: TÜRKİYE BU SÜREÇTEN VATAN PARTİSİ HÜKÜMETİYLE ÇIKACAKTIR

Mustafa Kemalin aslanları, Türk devriminin fedaileri sizlerin bilincinizdeki ışığı, sizlerin cesaretini, yiğitliğini, sizlerin fedailiğinizi kucaklıyorum, hepinizi sevgi saygıyla selamlıyorum. Namık Kemallerin, Enver Beylerin, Niyazi Beylerin, Mustafa Kemallerin, Mahmut Esat Bozkurtların, Mustafa Necatilerin devrimci ruhuyla kararlılığıyla, 68 gençliğinin meşalesiyle, meclisi gençleştirmeye hazır mıyız?

Türk gençliğinin, sizlerin zamanı gelmiştir. Büyük Devrimci Önderimiz M.kemalatatürkün emanetini ankaranın burçlarına dikmeye ve türkiyemizi bağımsız başı dik halkçı türkiye, emekçilerin türkiyesi aydınlanmış Türkiye yapmanın zamanı gelmiştir. Üretenlerin yönettiği Türkiye'yi kuracağız.

Dünya merkezlerinden Kıbrıs'tan Türk ordusunu çekme karşılığında Ermeni Soykırımı yalanını kabul edip dize gelme karşılığında, sözümona Kürdistan karşılığında,eşit vatandaşlık adı altında Türkiyeyi bölme karşılığında emperyalist merkezlere teslim olunan bir döneme son veriyoruz

Türkiye'yi bölme dayatmalarına teslim olma dönemi bitti. PKK'ya haraç toplama yetkisi verme, PKK'yı meclise sokma dönemi bitti artık. Gelecekte bir yeri yok. Türkiye'yi Edirne'den Hakkari'ye kadar türk milleti yönetecek. Türk de biziz Kürt de biziz hepimiz Türk milletiyiz.

Buradaki bu kararlılık buradaki bu cesaret sizin bu kahramanca duruşunuz azminiz ve geleceğe umutla iyimserlikle bakışınız olağanüstü döneme girdiğimizin işaretleridir olağanüstü dönemlerde sıradan çözümler bitmiştir. Olağanüstü dönemlerde çözüm devrimcidir. çözüm devrimci olunca çözümün uygulayıcıları çözümün kahramanları Türk gençliğidir

Siz bu olağanüstü dönemin kahramanlarısınız. Türkiye'nin sorunlarıını kahramanlıkla çözeceği bir dönemin eşiğindeyiz. Siz ise o dönemin cesaraet fedakarlık kahramanlık birikimini Türkiye'de temsil eden kahramanlarısınız. Türkiye sorunlarını hep kahramanlarla çözmüştür. Kayalarla dağlarla yüz yüze geldiği zaman, kayaları dağları yarma destanıdır. Dağları eriteceğiz. Demircilerin önderliğinde, yani sizlerin önderliğinde Türkiye bu olağanüstü dönemden büyük çözümlerle çıkacak. Sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Namık Kemallerden, Mustafa Kemallerden kalan emekçi programımıza sonuna kadar güveniyoruz. Altı ok bize ışık tutuyor

Cumhuriyetçiyiz, milliyetçiyiz, halkçıyız, devrimciyiz, laikiz, devletiçyiz. Devrimci olmayanlar meydana çıkmasın. Türkiye'yi yönetmeye talip olmasın. Devrimci olmayan çözümlerin iflas ettği bir dönemdeyiz.

Örneklerini önce iktidarda görüyoruz. Tayyip Erdoğan yönetimi tam anlamıyla çıkmazda. Ekonomisiyle çıkmazda, borç batağında bu yönetim. Hiçbir çaresi yoktur emekçi için,üreten için,vatan için. Onun karşısında yayınladıkları seçim bildirgelerine bakıyoruz Amerika'dan para dilenmek dışında bir çözmleri yok. Görüyoruz kürdistana özerklik vatandaşlıkta eşitlik adı altında milleti bölme, Dersim, Amerika'nın dayattığı bölünme programıyla Türkiye'nin karşısına çıkıyorlar.

Türkiye'yi PKK'yı hükümete alarak yönetme iddiası sıfır değerindedir, hiçbir değeri yoktur.

Millet adını kirleten bu unsurların PKK'yı hükümete getirme şansları imkanları yoktur.

Amerika da İsrail de onları hükümet yapamaz. Türkiye Amerika'nın İsrail'in artık doğrudan tehditi altında. Doğu Akdeniz'de, Ege'de görüyoruz. Türkiye'ye karşı ABD, İsrail, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi namlularını Türkiye'ye çevirmişler.

Bu koşulllarda o 6. filoların namlusuyla Türkiye'de iktidar olmayı bekleyenleri hayal kırıklıkları ve iflaslardan başka hiçbir şey beklememektedir.

O yüzden hepimizin omuzlarında çok ağır sorumluluklar yüklenmiştir. biz bu görevi büyük devrimci önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ten aldık.

Şimdi milletimizden bağımsız başı dik Türkiye için yetki istiyoruz. Şu an Türkiye'nin yaşadığı süreç Vatan Partisi'ne iktidar olma sorumluluğu yüklüyor. Ülkemiz artık Atlantik'ten kopmuştur. Hiç kimse artık Türkiyemizi Amerika sistemine sokamaz.

Türkiye Avrasya'daki yerini alıyor. Türkiye Batı Asya'da Suriye'yle, Irakl'a, İran'la, Rusya'yla, Lübnanla Batı Asya'nın o mazlum milletleriyle birlikte Batı Asya birlikteliğini kuracaktır. Dünya söylüyor. Almanya'sından İngiltere'sine TÜSİAD'ına kadar dünyada herkesin gördüğü bir gerçek var, artık dünya ekonomisinin ağırlığı Asya'da. Dünya siyasetinin ağırlığı Asya'da, icatlar Asya'da, yapay zeka Asya'da, insanlığın geleceği Asya'da. Biz Atatürk'ün tabiriyle Asyai bir milletiz.

Türkiye bugün yalnız kendi hesabına değil aynı zamanda istiklal savaşı yıllarında olduğu gibi bütün mazlum milletler için dünyanın bütün emekçileri, bağımsızlık isteyenleri için onurlu tarihi bir görevi yapmaktadır. Sizler işte bu görevi omuzlarınıza aldınız. Türkiye bu olağanüstü dönemden olağanüstü çözümle, Vatan Partisi hükümetiyle çıkacaktır.

Tanıtım toplantısına katılan konuklar;

TBMM eski başkanı Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan

Vatan Partisi Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Hüseyin Karanlık

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Koç

Vatan Partisi MKK üyesi Bayram Yurtçiçek

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan

Vatan Partisi MKK üyesi Bülent Esinoğlu

Vatan Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf Tunçer

Vatan Partisi MKK üyesi Erten Acır

Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Sekreteri Şen Yazgan

Vatan Partisi MKK üyesi Kamil Dede

Vatan Partisi MKK üyesi Oktay Yıldırım

Şair Hüseyin Haydar

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tülin Oygür

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sefa Koçoğlu

Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Eray Çelebi

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek

73 il için 7 bin bekçi alımı yapılacak Gündem Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti! Arda Öziri kimdir? Gündem Suriye'de Rus güçlerine saldırı Gündem FETÖ imamı AIDS testi yaptırmak isterken yakalandı Gündem