Rüçhan Keçeci hurda malzemeleri birer sanat eserine dönüştüyor

Hurda malzemeleri topladı ve hepsini birer sanat eserine dönüştürdü. Fırat Üniversitesi'nde Eğitim Görevlisi olan Rüçhan Keçeci, , atık malzemeleri kullanarak insan figürleri ve film karakterlerinden sıra dışı heykeller inşa etti.

Abone ol

Hurda kamyon ve otomobil parçalarını topladı, hepsini birer sanat eserine dönüştürdü.

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Rüçhan Keçeçi, heykellerini Türkiye'nin farklı illerinde açtığı sergilerde beğeniye sunuyor.

10 yıl önce hurdadan heykel yapmaya başlayan Keçeci, hurda araç parçaları ve atık malzemelerini kaynak makinesi ve spiral gibi el aletleri yardımıyla heykellere dönüştürüyor.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Resim Anabilim Dalı Başkanı Keçeçi, gelen talep üzerine il il gezerek eserlerini AVM ve sanat galerilerinde sergiliyor.

Keçeci, "Sekiz Köşe Şapkalı Gakgoş", "Nasrettin Hoca'nın Eşeği", "Yeniçeri Askeri", "Amazon Kadın", "Terminatör ve Uzay Arabası" isimlerini verdiği bugüne kadar 50'nin üzerinde eser hazırladı.

ulusalkanal.com.tr

Uluslararası Alanya Caz Günleri, solist Ece Göksu konseriyle başladı Kültür Sanat Van Gogh’un tabloları mafyadan çıktı Kültür Sanat Ünlü oyuncunun acı günü Kültür Sanat Şehir Tiyatroları yeni sezonda yerli oyunları arttıracak Kültür Sanat