"Saygı Nöbetçileri" de maske taktı

Koronavirüse karşı alınan tedbirler Milli Savunma Bakanlığı tarafından da kararlılıkla uygulanıyor. Bakanlığın girişi ve Aslanlı Kapı'da görev yapan sembol nitelikteki "saygı nöbetçileri"maske takarak önlemlerini aldı.

Abone ol

Kovid-19'la mücadele yurt içi ve sınır ötesindeki birliklerde kararlılıkla uygulanıyor.

Milli Savunma Bakanlığı girişi ve Aslanlı Kapı'da görev yapan sembol nitelikteki "saygı nöbetçileri"nin de maske takması dikkati çekti. Böylece "saygı nöbetçileri" de maskeyle görevlerini yapmaya başladı.

Ziyaretçilere kapatılan karargahlarda, personelin giriş ve çıkışlarında yoğun kontroller uygulanıyor. Nizamiyelere termal kameralar kurulurken personelin ateşi görevliler tarafından ölçülüyor.

Dezenfeksiyon işlemlerinin düzenli olarak yapıldığı karargahlarda personel maske kullanıyor, sosyal mesafe kuralına azami dikkat gösteriyor.

Toplantılar telefon ve bilgisayar üzerinden düzenlenirken, farkındalık oluşturmak için personele düzenli bilgilendirme de yapılıyor.

ulusal.com.tr

Karantina günlerinde evlat nöbeti sürüyor Gündem Antalya Valisi: Gıda arzında sorun yok Gündem 5 Mart Mutabakatına HTŞ engeli Gündem Polisten pastalı sürpriz Gündem